Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΧΙ Στην Κάρτα Του Πολίτη. ΟΧΙ Σε Πλαστικό Χρήμα Και Αχρήματη Κοινωνία. Θεολογικά και Λογικά Επιχειρήματα. [ΣΥΛΛΟΓΗ – 1 ΤΟΜΟΣ]

Όχι Σε Κάρτα Πολίτη. Όχι Σε Πλαστικό Χρήμα και Αχρήματη Κοινωνία
Κατεβάστε. Βιβλιοδετήστε. Διαβάστε. Διαδώστε. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
Είναι Γενικά Χρέος μας απέναντι στον Θεό μας και στους Εαυτούς μας να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ στα σκοτεινά σχέδια, και μάλιστα με το σωστό Τρόπο. Με Καρδιά Προσηλωμένη Στο Θεό, με Νου Φωτισμένο, και με Γνώση. Ένα από τα Σημαντικά Πεδία Αντίστασης Είναι και το Θέμα της Προωθούμενης και Σχεδιαζόμενης Από τη Νέα Τάξη, που Κυβερνάει Και την Ελλάδα, Κάρτας Του Πολίτη / Ηλεκτρονικής Ταυτότητας. Όπως επίσης και της Αχρήματης Κοινωνίας με το Πλαστικό Χρήμα να κατέχει κεντρική θέση στα σχέδια τους. Είναι η Ώρα των Μεγάλων ΟΧΙ σε όλα αυτά και στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Είναι η Ώρα να κάνουμε όσα πρέπει ώστε και οι επερχόμενες δυσκολίες να είναι όσο γίνεται πιο ήπιες και οι επερχόμενες Ευλογίες όσο γίνεται πιο Μεγάλες. Αυτή η Συλλογή αποτελεί ένα Σημαντικό Όπλο Θεολογικών, Λογικών και Νομικών Επιχειρημάτων (Με Σημαντικότερα Φυσικά τα Θεολογικά και τον Ομολογιακό Χαρακτήρα του Θέματος) στα χέρια του αναγνώστη – αγωνιστή – αντιστεκόμενου στη Νέα Τάξη. Περιέχονται: Οι Επίσημες Θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος ( Ιερά Σύνοδος 1998) και του Αγίου Όρους (Ανακοίνωση 2015) ΕΝΑΝΤΙΟΝ στην Κάρτα Του Πολίτη. Επεξηγηματικές και Ομολογιακές Ανακοινώσεις Αγιορειτών Πατέρων και Αγωνιζόμενων Ιερέων με πληθώρα Στοιχείων, ιδιαίτερα Θεολογικών. Κατατοπιστικά άρθρα Νομικών, Σκεπτόμενων ανθρώπων με Αντίστοιχα Νομικά και Λογικά Επιχειρήματα και Απλών Ανθρώπων Αγωνιζομένων Ενάντια στην Επιβουλή. Και Φυσικά η Θέση Του Αγίου Παϊσίου.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ:
1ος ΤΡΟΠΟΣ (Από MegaUpload – Δεν Χρειάζεται Εγγραφή):
Για να κατεβάσετε το φάκελο με τα αρχεία (1 Εξώφυλλο, 1 Περιεχόμενα και 1
Κείμενα) κάνετε Κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο / link . Θα μεταφερθείτε εκεί που βρίσκεται ο φάκελος  . Κάνετε αρχικά δεξί κλικ στο φάκελο και εμφανίζεται επιλογή «download» όπου επιλέγετε «standard download» (προτείνεται). Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε με μιάς όλο το φάκελο σε μορφή “zip” κάνοντας κλικ απ’ευθείας στο «Download as Zip» πάνω δεξιά στην οθόνη. Στο αρχείο zip που θα κατέβει στον υπολογιστή σας κάνετε δεξί κλικ και επιλέγετε «Extract Here».
Η Διεύθυνση Κατεβάσματος / Download:
2ος ΤΡΟΠΟΣ (Από FileHosting- Δεν Χρειάζεται Εγγραφή):
Πατήστε στην παρακάτω διεύθυνση. Θα ζητηθεί να δώσετε  ένα email , τσεκάρετε αποδοχή στους όρους και σας στέλνουν Διεύθυνση Κατεβάσματος (Download Link) στο Email σας.
Μετά Από το Email σας Επιλέγετε τη Διεύθυνση Κατεβάσματος (Download Link) που σας έστειλαν και την κάνετε αντιγραφή επικόλληση στον Browser και σας βγάζει επιλογή για «Download» (= κατέβασμα) όπου το πατάτε και αρχίζει η αποθήκευση. Στο αρχείο zip που αποθηκεύτηκε στον υπολογιστή σας πατάτε δεξί κλικ και Extract Here .
Η Διεύθυνση Κατεβάσματος / Download:
Αν σας Αρέσει η Συλλογή Ευχηθείτε ο Θεός να Ευλογεί αυτόν που έκανε αυτό το μικρό κόπο να την δημιουργήσει. Αν δεν σας αρέσει Ευχηθείτε το ίδιο γιατί η προσπάθεια ήταν Ειλικρινής, με Αγάπη στο Θεό, στο Συνάνθρωπο και προς Δόξα Θεού.
(Σημείωση: Δείτε ΕΔΩ και άλλες Συλλογές Προς Βιβλιοδεσία που Μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το Δρόμο της Εν Χριστώ Ορθοδόξου Ζωής.)

tharsomen.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)