Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η «ΜΑΣΚΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΤΩΝ" ΠΟΥ ..... "ΞΕΧΝΑΝΕ"...ΓΡΗΓΟΡΑ .... !!!!!!



Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
          Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι γονείς.
          Οι προηγούμενοι αριστερόστροφοι φασίστες, απέδειξαν σε όλους μας, τον Αντιχριστιανισμό και τον ανθελληνισμό τους και αν στην χώρα λειτουργούσε έστω και ένας θεσμός μέσα σε όλο τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, σήμερα θα μιλούσαμε διαφορετικά. Επειδή όμως η προδοσία έχει πιάσει κόκκαλο, τους έχουμε ακόμα και τους βλέπουμε.

Και η ιστορία μας έδειξε, πως η κάθε νέα Κυβέρνηση «σέβεται» τις προδοσίες των προηγούμενων και ετοιμάζεται για τις δικές της.

          Τα βασικά χτυπήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δέχεται από τις «Κυβερνήσεις» του ο Ορθόδοξος ελληνικός λαός, είναι επάνω στο τρίπτυχο των ελληνικών αξιών του. Δηλαδή ΠΙΣΤΗ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

 Και αν αποτιμήσουμε το «έργο» της προηγούμενης ροζ Κυβέρνησης, θα μείνουμε στους νόμους που ψήφισαν υπέρ της «οικογένειας» των
ανώμαλων, υπέρ της αλλαγής «φύλου» από 15χρονα παιδιά, στην αποδυνάμωση του Ελληνικού στρατού,  στο «βάπτισμα» των Γυφτο-Σκοπιανών με την λέξη «Βορειο-Μακεδόνας», αλλά και στον ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ των Ελληνόπουλων στα σχολεία, με το βιβλίο των «νέων Θρησκευτικών», που ενώ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ από το ΣτΕ διότι προσηλυτίζει σε άλλες θρησκείες τα ανήλικα Ελληνόπουλα, αυτοί το έδωσαν και πέρυσι στα σχολεία, γιατί ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ στα παιδιά.

          Τα χτυπήματα λοιπόν ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ επάνω στην Ελληνική πραγματικότητα για να τα ΚΟΥΒΑΛΉΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ήταν χτυπήματα στην ΠΙΣΤΗ, στην ΠΑΤΡΙΔΑ και στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και αυτά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ η νέα Κυβέρνηση, όσο και αν ... «διαφωνούσε»...για τα «μάτια του κόσμου»...!!!!

           Όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν κατά την διάρκεια της Κυβέρνησης,  Επίσημα ταξίδια, (όπως τώρα με την Μέρκελ, τον Ερντογάν και όλα τα υπόλοιπα πιόνια) τα “Eurogroup”, τα φορολογικά, τα «αναπτυξιακά», οι αγωγοί και τα πετρέλαια, η ΑΟΖ, οι «διαρθρωτικές αλλαγές» κ.α., όλα αυτά είναι «παραμύθια» για να περνάει η ώρα  και να ασχολούνται τα μέσα παραπλάνησης και με άλλα ανούσια θέματα,   για να ΓΕΜΙΖΟΥΝ έτσι τα κενά του ΧΡΟΝΟΥ, ώστε να έχει ξεχάσει ο κόσμος τις προηγούμενες επιθέσεις στην ΠΙΣΤΗ , την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, πριν επιχειρήσουν ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ...!!!!!!

          Έτσι λοιπόν και η  νέα Κυβέρνηση που μας σβερκώθηκε με την νοθεία της “Singular logic”, «σεβάστηκε»  τους Γυφτο-Σκοπιανούς και την ΑΚΥΡΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ «συμφωνία των βατράχων των λιμνών», «σεβάστηκε» την ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ της Ιστορίας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  «σεβάστηκε» τους νόμους περί της ανώμαλης «οικογένειας» και τώρα σε λίγες μέρες που ανοίγουν τα σχολεία, να δείτε πως θα «σεβαστεί» και τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ που γίνεται στα ανήλικα ελληνόπουλα, με τα ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΙΑΚΑ βιβλία των Θρησκευτικών, που εξέδωσαν οι ΆΘΕΟΙ υπουργοί του Συριζα, ΦΙΛΗΣ και ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ.


          Το συγκεκριμένο θέμα ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ των ΠΑΙΔΙΩΝ είναι η πιο «καραμπινάτη απόδειξη»  του χτυπήματος κατά της ΠΙΣΤΕΩΣ των Ελλήνων, και είναι ένα γεγονός που δεν αποκαλύπτει μόνο τον βρώμικο ρόλο των Κυβερνήσεων που νομοθετούν, αλλά αποκαλύπτει και τον βρώμικο ρόλο των Ιεραρχών της Εκκλησίας που κάνουν τα στραβά μάτια και ΔΕΧΟΝΤΑΙ τον ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ των παιδιών.

          Σας είπα, πως αν υπήρχε ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ στην χώρα με καθαρή και όχι προδομένη διοίκηση, όλα θα ήταν διαφορετικά σήμερα και δεν θα μπορούσαν να γίνονται αυτά τα χτυπήματα στην ΠΙΣΤΗ μας, όπως και τα άλλα στην ΠΑΤΡΙΔΑ και στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

          Για το συγκεκριμένο λοιπόν χτύπημα στην Ορθόδοξη Πίστη των Ελληνόπουλων, ενήργησαν με υπουργική απόφαση  οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ ,  ΦΙΛΗΣ και ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ και συνεργάστηκαν ΟΛΟΙ οι ΘΕΣΜΟΙ που έπρεπε να αντιδράσουν, δηλαδή η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, το ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (Δάσκαλοι-Καθηγητές) όπως και οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ που και αυτοί δέχθηκαν σιωπηλά τον ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ των παιδιών.


          Εδώ μας δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ τι ακριβώς συμβαίνει για να ΜΠΟΡΟΥΝ οι δόλιες και ανθελληνικές Κυβερνήσεις μας, να χτυπάνε την Ελλάδα με προδοτικά χτυπήματα  και αυτά τα χτυπήματα ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ.

Τα συγκεκριμένα βιβλία Θρησκευτικών δόθηκαν πέρυσι ΠΑΡΑΝΟΜΑ στα σχολεία κατά  την σχολική χρονιά 2018-2019, διότι τον Μάιο του 2018, κρίθηκαν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ από το ΣτΕ, ως πολλαπλώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ιδιαιτέρως ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ, διότι επιχειρείται με αυτά ο ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ και η ΜΕΤΑΒΟΛΗ της Ορθοδόξου Χριστιανικής συνειδήσεως των παιδιών, γεγονός που συνιστά ΜΟΡΦΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ και ΕΠΕΜΒΑΣΗ στον ευαίσθητο ψυχικό κόσμο των ανήλικων μαθητών,  που ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ την ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ και την ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ των ενηλίκων...!!!!!!

          Αυτά αναφέρονται στην απόφαση του ΣτΕ και είναι μία απόφαση  ΒΟΜΒΑ που ΑΚΥΡΩΝΕΙ αυτά τα βιβλία ως πρόγραμμα σπουδών και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πλέον εκ του ΝΟΜΟΥ να διδάσκονται στα σχολεία.

          Αυτό ακριβώς επισήμανε στην ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, (Π.Ε.Θ.) που καλούσε από πέρυσι το Υπουργείο να ΑΠΟΣΥΡΕΙ αυτά τα ΑΚΥΡΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ πλέον βιβλία και να επαναφέρει τα προηγούμενα, όπως ορίζει το ΣτΕ. (ΣτΕ 4690/1985)

          Η Π.Ε.Θ επίσης καλούσε όλους τους εκπαιδευτικους ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΙΒΛΙΑ στα παιδιά, και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ πειθαρχική ή ποινική ευθύνη από την άρνηση της διδασκαλίας των «νέων Θρησκευτικών» Φίλη-Γαβρόγλου μετά τις ΑΚΥΡΩΤΙΚΕΣ αποφάσεις του ΣτΕ....!!!!  Ενώ αντιθέτως, εχουν ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ αν τα διδάξουν, διότι διαπράττουν ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.








          Παρ’ όλα αυτά μήπως είδατε να σταμάτησε ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ των παιδιών;; Τίποτα δεν σταμάτησε και όπως έγραψα σε άρθρο πέρυσι, μία καθηγήτρια Θεολογίας στο 3ο Γυμνάσιο Κορωπίου στο Κίτσι, μαζί με το «μάθημα» περί Βουδισμού έβαζε τα παιδιά να κάνουν και «διαλογισμό» ΓΙΟΝΓΚΑ...!!!!  Κατά τα άλλα το έπαιζε και «Ορθόδοξη» και έκανε και κάτι «σαν σταυρό»....!!!


          Όπως θα καταλαβαίνετε οι «ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ» σήμερα έχουν αλλάξει τακτική. Τα Εβραϊκά κέντρα του “Brookline” έχουν βάλει  μέσα στα Σχολεία τον ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ και άλλαξαν το όνομα από «Σκοπιά» και το έκαναν «Φάκελοι Μαθητή».. Και τους περιφερόμενους στον δρόμο «κατηχητές» τους έβαλαν μέσα στα ελληνικά σχολεία και τους ονόμασαν .... «Θεολόγους»...!!!!!

          Αυτά κρατήστε τα σε μία άκρη του μυαλού σας γιατί είμαι ο μόνος που τα λέει στην Ελλάδα.   Συμβαίνουν όμως και  για να μπορούν να συμβαίνουν συνεργάζονται όπως σας είπα ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ. Και   η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και το ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (Δάσκαλοι-Καθηγητές) όπως και οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.

          Για να μπορεί όμως αυτό το ΧΤΥΠΗΜΑ κατά της ΠΙΣΤΕΩΣ να μην έχει προσωρινό χαρακτήρα αλλά να παραμένει και να γίνεται «ΚΑΘΕΣΤΩΣ», κάνουν το εξής:  Η Κυβέρνηση γράφει στα @@@@@@ τις αποφάσεις του  ΣτΕ, όπως και το Σύνταγμα, το Προεδρικό διάταγμα και τους νόμους της πολιτείας, (Σύνταγμα άρθ.95-5), (Π.Δ.1989 αρθ.50-4) (νόμος 3068/2002 αρθ.1), που όλα αυτά ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και όλη την Δημόσια Διοίκηση να εφαρμόζει στις αποφάσεις του ανωτάτου ΣτΕ.

          Ενώ λοιπόν η Κυβέρνηση ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, οι υπόλοιποι ΘΕΣΜΟΙ της χώρας που πρέπει να αντιδράσουν για να προστατέψουν τα παιδιά από τον προσηλυτισμό, κάνουν τους «αδιάφορους».
Είναι βασικά ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ μας.  Αυτοί έβγαλαν  πέρυσι μία γενική ανακοίνωση «διαμαρτυρίας» για την επιβολή του προσηλυτιστικού «μαθήματος» και πως κάτι τέτοιο θα βλάψει τον ψυχικό κόσμο των παιδιών και με αυτό ησύχασαν  την «συνείδησή» τους.
          ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ για να προστατέψουν τα ορθόδοξα ελληνόπουλα και απλά  «ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ» την ΨΥΧΙΚΗ ΒΛΑΒΗ που θα υποστούν τα παιδιά..!
          Είναι το ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, οι  «Δάσκαλοι» και οι «Θεολόγοι Καθηγητές», που  δίδαξαν με ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΖΗΛΟ ακόμα και με «Γιόνγκα» το πολυθρησκειακό μόρφωμα στα ελληνόπουλα.

 Και είναι και ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ που έβλεπαν ΑΔΙΑΦΟΡΑ όλα αυτά που γίνονταν επάνω στα παιδιά.

Και όλοι αυτοί δεν είναι τίποτα καθυστερημένοι και άσχετοι που δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται,  αλλά δόλιοι «ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ» που συνειδητά συνεργάζονται με τους προδότες της Κυβέρνησης,  που από την μία «νομοθετούν» ότι θέλουν οι «Ιαχωβάδες» και από την άλλη παραβιάζουν αποφάσεις του ΣτΕ, Σύνταγμα και νόμους, επειδή  αυτά δεν βολεύουν τους «Ιαχωβάδες»....

Και για να γίνονται στην χώρα «ΚΑΘΕΣΤΩΣ» αυτά τα χτυπήματα, κάνουν το εξής: 
Μόλις κάνει το ΧΤΥΠΗΜΑ η Κυβέρνηση, αρχίζουν κάποιες μικρές αντιδράσεις από τους αρμόδιους να αντιδράσουν θεσμούς, όπως οι ανακοινώσεις πέρυσι από τους Ιεράρχες και από την Π.Ε.Θ.

Αυτά βέβαια επειδή είναι «για τα μάτια του κόσμου» δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα  και την επόμενη χρονιά, ενώ από την Κυβέρνηση δεν έχει αλλάξει τίποτα και συνεχίζει τον παράνομο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ, οι αντιδράσεις των αρμόδιων θεσμών έχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ και έτσι πλέον ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ γίνεται μόνιμο «καθεστώς» το χτύπημα κατά της ΠΙΣΤΕΩΣ και ας είναι εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

Τώρα λοιπόν ξεκινάει σε 10 μέρες η νέα σχολική χρονιά. 
Η Κυβέρνηση και η υπουργός Νίκη Κεραμέως, όπως έχω πληροφορηθεί ακολουθούν την ΊΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ των ΆΘΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, διότι τα τυπογραφεία του κράτους τύπωναν για να δώσουν φέτος στα παιδιά, τα ΙΔΙΑ ΑΚΥΡΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΙΒΛΙΑ Θρησκευτικών των «Ιαχωβάδων» ΦΙΛΗ – ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ.

Τώρα λοιπόν που οι αντιδράσεις των Ιεραρχών και των Θεολόγων έπρεπε να είναι μεγαλύτερες, τώρα ...... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, γιατί όπως σας είπα,  ΈΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ για να καθιερώνονται τα χτυπήματα αφού εξαφανίζονται οι αντιδράσεις.

 Αυτό συμβαίνει απέναντι σε ΟΛΑ τα χτυπήματα που έχουμε δεχθεί όπως και με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, διότι είναι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ λαμόγια ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ «ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ».
 Διότι αντιδρούν με συγκεκριμένο τρόπο, με σκοπό να ελέγχονται οι αντιδράσεις του κόσμου ώστε να μην ΞΕΦΥΓΟΥΝ και γίνουν ανεξέλεγκτες.  Διότι τότε κινδυνεύει να ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ το προδοτικό σύστημα.

 Τις θέλουν λοιπόν και τις χρειάζονται τις αντιδράσεις οι προδότες, αλλά θέλουν να τις ελέγχουν  για να τους δίνουν την μορφή που θέλουν. Έτσι λοιπόν και με το χτύπημα που δεχθήκαμε στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μπορεί να είναι παράνομο και να ψηφίστηκε εντελώς αντισυνταγματικά αυτό όμως που βλέπετε από τους ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ «ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΤΕΣ» των «Παμμακεδονικών», είναι λίγο «παράξενο» για τέτοιο παράνομο ΕΘΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ από εσωτερικούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

 Αντί οι αντιδράσεις να ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ και να γίνονται πιο ΙΣΧΥΡΕΣ και πιο ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ όσο περνάει ο καιρός, οι οργανωμένες αντιδράσεις όσο πάνε και μειώνονται και διατηρούν σταθερά μία ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ πορεία με σκοπό να ΣΒΗΣΟΥΝ... 
Και δεν βλέπουν ότι και η νέα Κυβέρνηση το ίδιο με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ είναι, αφού «σέβεται» τους ΓυφτοΣκοπιανούς και την παραχάραξη της Ιστορίας, αλλά δεν σέβεται τους Έλληνες και την αληθινή Ιστορία.

Άλλη μία Κυβέρνηση που εξυπηρετεί ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ είναι και αυτή και προχωράει στο έργο της, έχοντας όμως την συμπαράσταση  όλων των θεσμών και των ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ «ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ», μέχρι αυτές τελικά να ΣΒΗΣΟΥΝ.....

          Σε λίγες μέρες λοιπόν, στις 11 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά με την νέα Κυβέρνηση να ακολουθεί τα βήματα των ανθελλήνων του ΣΥΡΙΖΑ και με όλους τους Ιεράρχες, τους Θεολόγους και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων να συνεργάζονται στον ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ των παιδιών.

          Εμείς όμως ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ, ούτε ξεχνάμε τους προδότες, τις κρατικές παρανομίες τους  και τους συνεργάτες των προδοτών, που αντί να υπερασπίζονται τα διακαιώματα των ορθόδοξων παιδιών μας, αυτοί ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ από προσώπου γης, για να αφήσουν ελεύθερο το πεδίο δράσης στους «Ιαχωβάδες».

          Εμείς είμαστε εδώ. Και θα κάνουμε αγώνα υπέρ των ορθοδόξων παιδιών μας και μπορεί να μην έχουμε εξουσία, αλλά ότι και να πετύχουμε κέρδος θα είναι, γιατί μετά από αυτό θα υποχρεωθούν και άνθρωποι της εξουσίας να πάρουν υποχρεωτικά θέση.

Οπότε ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ τώρα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με τα ΑΚΥΡΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ βιβλία των Θρησκευτικών;;;; Θα τα δώσουν  και αυτοί στα παιδιά, όπως έκαναν οι προηγούμενοι ΑΘΕΟΙ;;;;

          Μα οι  προηγούμενοι, απέδειξαν  ότι ήταν ένα «αριστερό» σκυλολόι που δεν σεβόταν τίποτα. 
Ούτε Σύνταγμα, ούτε Προεδρικά Διατάγματα, ούτε νόμους, ούτε λαό, ούτε τίποτα...Ένας σκέτος φασισμός με «αριστερό» μανδύα, που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.  
Και τον «καλύτερό» τους τον έβαλαν πρόεδρο της Βουλής.   Και αυτός ήταν ο πατέρας ενός τρομοκράτη ληστή τραπεζών. 
 Αν αυτός ήταν ο καλύτερος , φαντάζεστε τον χειρότερο αυτής της συμμορίας;; Μήπως νομίζουν ότι τους έχουμε ξεχάσει  τους ξεφτίλες;;;  

          Οπότε ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ τώρα ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ οι «κουστουμάτοι» και οι «γραβατομένοι»;;;
Θα σεβαστούν ως Κυβέρνηση το Σύνταγμα και τους νόμους της Δημοκρατίας αποσύρωντας τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ βιβλία,  ή θα μας δείξουν ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ με τους «αριστερούς» ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ, αλλά με την διαφορά ότι αυτοί έχουν .... «ΔΕΞΙΟ»... ΜΑΝΔΥΑ και φοράνε ... γραβάτα;;;;

Ότι και να κάνουν ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
Να αποσύρουν από τα σχολεία τα βιβλία προσηλυτισμού που έβαλαν οι άθεοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν το θέλουν και αν τελικά υπό την πίεση υποχωρήσουν, θα είναι νίκη για τους Έλληνες.
Αν δεν τα αποσύρουν και ακολουθήσουν την ίδια ασέβεια σε ΣτΕ, Σύνταγμα, Π.Δ.  και νόμους που ακολούθησε και το προηγούμενο αριστερό σκυλολόι , τότε ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ στον Ελληνικό λαό, ότι ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ με τους «αριστερούς» έστω και αν αυτοαποκαλούνται «δεξιοί»...!
Και αυτό δεν το θέλουν, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα. Θέλουν να δείχνουν προς το παρόν πως είναι .... «διαφορετικοί».

Το τρίτο που μπορεί να κάνουν είναι να «ΜΑΓΕΙΡΈΨΟΥΝ» καμία καινούργια απόφαση του ΣτΕ, που θα πάει να προσφύγει κάποιος «δικός» τους, αλλά θα πάει με λανθασμένα νομικά ή δικονομικά επιχειρήματα 
και έτσι δεν θα την κάνει δεκτή το ΣτΕ και θα λένε μετά ότι το ΣτΕ ακύρωσε την προσφυγή οπότε έκρινε .... «Συνταγματική» την απόφαση... Είναι γνωστές αυτές οι μέθοδοι των προδοτών για να εκμαιεύουν αποφάσεις Δικαστηρίων, όπως είχε κάνει και ο Άδωνις για να «αθωώσει» έναν «πίθηκο».

  Και για να μην λένε ότι δεν τα γνωρίζαμε όλα αυτά,  ή ότι «δεν διαβάσαμε τον Λαμπρόπουλο»  και δεν μας το είπε και κανένας άλλος,  εδώ σας καταθέτω την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι ενημερώθηκαν ΕΠΙΣΗΜΑ και ο πρόεδρος της Κυβερνήσεως κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με εισερχόμενο έγγραφο στο μέγαρο Μαξίμου  και ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας με εισερχόμενο έγγραφο στην Βουλή των Ελλήνων.

.............................................................................................................
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το κείμενο με το οποίο ενημερώθηκαν είναι αυτό και γράφτηκε με την συνεργασία νομικού της ομάδας μας.
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΟΧΟΤΑΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ  κ.κ. ΚΥΡΙΑΚΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Αθήνα 26 Αυγούστου 2019
Εξοχότατε  κύριε Πρωθυπουργέ.
 Λαμβάνω την τιμή  να σας ενημερώσω για ένα πολύ σοβαρό θέμα που απασχολεί όλους τους Ορθόδοξους  Έλληνες γονείς  και αφορά τον προσηλυτισμό που γίνεται στα παιδιά μας,  με τα βιβλία   των  «Θρησκευτικών»  με την επωνυμία «Φάκελοι μαθητή»  που εισήχθησαν  στα Δημόσια σχολεία από τους υπουργούς της προηγούμενης Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φίλη και κ. Γαβρόγλου,  οι οποίοι και δεν απέσυραν από τα σχολεία  αυτά τα προσηλυτιστικά βιβλία,  παρά  τις τελεσίδικες ακυρωτικές αποφάσεις που εξέδωσε  το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Θεωρώ πως  η σημερινή Κυβέρνηση σας, δεν θα επιδείξει την αλαζονεία και την ασέβεια προς τις αποφάσεις του ΣτΕ και θα τις σεβαστεί όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους.  Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα πρέπει να δοθούν φέτος στα παιδιά  τα ίδια παράνομα  και άκυρα βιβλία, αλλά να  επανέλθουν  τα προηγούμενα όπως ορίζει και το ΣτΕ.   
Σας παραθέτω ένα πλήθος αποδεικτικών στοιχείων από νομικούς και έγκριτους επιστήμονες, καθώς και τις επίσημες τελεσίδικες αποφάσεις του ΣτΕ,  την επίσημη ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων, όπως και σχετικές γνωμοδοτήσεις.
................................................................................................................................................................
Σας ενημερώνω γενικά επί του θέματος αναφέροντας τα εξής νομικά στοιχεία:
Πέρυσι,  το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της χώρας,  το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) με δύο διαδοχικές αποφάσεις (660/2018, 926/2018)  αποφάνθηκε τελεσίδικα  ότι τα Νέα Θρησκευτικά που εισήχθησαν στην Εκπαίδευση  ως «φάκελος μαθητή» ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ως Προγράμματα Σπουδών (ΠΣ) του Μαθήματος των Θρησκευτικών (ΜτΘ),  διότι κρίθηκαν  με  πολλαπλό τρόπο αντισυνταγματικά και παράνομα.  Η δε απόφαση ακύρωσής τους «συνεπάγεται νόμιμη κατάργηση έναντι όλων».
Με την απόφαση αυτή του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας (ΣτΕ) είναι υποχρεωμένες  να συμμορφώνονται όλες οι βαθμίδες  των διευθυντών και των διοικητών της χώρας,  βάση του (Π.Δ.18/1989-αρθ.50.4)  που αναφέρει το εξής:  Οι διοικητικές αρχές, σε εκτέλεση της υποχρέωσής τους κατά το άρθρο 95 παρ. 5 του Συντάγματος, πρέπει να συμμορφώνονται ανάλογα με κάθε περίπτωση, με θετική ενέργεια προς το περιεχόμενο της απόφασης του Συμβουλίου ή να απέχουν από κάθε ενέργεια που είναι αντίθετη προς όσα κρίθηκαν από αυτό. Ο παραβάτης, εκτός από τη δίωξη κατά το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα, υπέχει και προσωπική ευθύνη για αποζημίωση.


Ενώ η μη συμμόρφωση στις αποφάσεις του ΣτΕ  συνιστά  και ποινική ευθύνη  για κάθε αρμόδιο όργανο όπως αναφαίρει το  Σύνταγμα (άρθ.95-5).  Καθώς και κατά τον νόμο 3068/2002  άρθ.1 που αναφέρεται στην  «ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ» και αναφέρει πως:  όλο το Δημόσιο, οι Ο.Τ.Α και τα λοιπά ΝΠΔΔ έχουν υποχρέωση να συμμορφώνονται χωρίς καθυστέρηση προς τις δικαστικές αποφάσεις.
 Καθώς και ο  Υπαλ. Κώδικας που αναφέρει  πως : «εάν δοθεί σε ΥΠΑΛΛΗΛΟ εντολή προδήλως αντισυνταγματική ή παράνομη (εν προκειμένω το ΝΠΣ που έχει αμετακλήτως κριθεί ως τέτοιο)οφείλει να μην την εκτελέσει και να το αναφέρει χωρίς αναβολή» (Υπαλ.Κωδ. 25,3•106,3). Ενώ για εντολές προς εκτέλεση αξιόποινων πράξεων  (πχ. προσηλυτισμό) δεν απαλλάσσεται των διοικητικών αλλά και των ποινικών ευθυνών (Ποιν.Κωδ. αρθ.21), ακόμα και αν πιεστεί από τη διοίκηση.

Στο  αιτιολογικό των  αποφάσεων του ΣτΕ, αναφέρεται ότι «φαλκιδεύεται ο επιβεβλημένος από τη συνταγματική  διάταξη σκοπός της παιδείας, δηλαδή η ανάπτυξη της  ορθόδοξης χριστιανικής συνειδήσεως των μαθητών...»  ( Συντ. 16, 2)   Επισημαίνει επίσης  ότι: «…«επιχειρείται ο κλονισμός ή και η μεταβολή»  της Ορθοδόξου Χριστιανικής συνειδήσεως, γεγονός που συνιστά  ΜΟΡΦΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ιδιαιτέρως σοβαρή, ως ΕΠΕΜΒΑΣΗ στον ευαίσθητο ψυχικό κόσμο των μαθητών αυτών,  που δεν διαθέτουν την ωριμότητα και την κριτική αντίληψη των ενηλίκων…»!!
Επίσης κατά το ΣτΕ, προσβάλλεται ευθέως η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Θεμελιωδών Ελευθεριών, με βάση την οποία: «Παν Κράτος εν τη ασκήσει των αναλαμβανομένων υπ' αυτού καθηκόντων επί του πεδίου της μορφώσεως και της εκπαιδεύσεως θα σέβεται το δικαίωμα των των γονέων, όπως εξασφαλίζωσι την μόρφωσιν και εκπαίδευσιν ταύτην, συμφώνως προς τας ιδίας αυτών θρησκευτικάς και φιλοσοφικάς πεποιθήσεις»!  (ΕΣΔΑ,1ο πρόσθ.πρωτ. αρθ.2, Ν53/74)
Δεδομένων λοιπόν των τελεσίδικων αποφάσεων του ΣτΕ, του απαραβίαστου της ελευθερίας θρησκευτικής συνειδήσεως (Συντ. αρθ.13,1) των θεμελιωδών ανθρωπίνων και μορφωτικών δικαιωμάτων,  τα βιβλία Θρησκευτικών  οι λεγόμενοι  ‘Φάκελοι’ μαθητή,   έχουν ακυρωθεί ως  Πρόγραμμα σπουδών (ΠΣ)  και ως εκ τούτου απαγορεύεται εκ του νόμου να διδάσκονται  στις σχολικές αίθουσες  και δεν μπορούν να αποτελέσουν μέσο αξιολόγησης των μαθητών.
Η δε ακυρωθείσα πράξη (ΝΠΣ) θεωρείται ως  μηδέποτε εκδοθείσα κάτι που σημαίνει ότι επαναφέρεται αυτοδικαίως σε ισχύ το προϋφιστάμενο Πρόγραμμα Σπουδών (ΣτΕ 4690/1985).
Κατά συνέπεια δύνανται νομίμως να χρησιμοποιούνται τα προηγούμενα  βιβλία,  τα οποία υπάρχουν αναρτημένα και στο διαδίκτυο.
...............................................................................................................................................................
Με βάση λοιπόν το Άρθρο 95-5 του Συντάγματος, το  Π.Δ.18/1989-αρθ.50.4, τον νόμο    3068/2002  άρθ.1 και τον  Υπαλ.Κωδ. 25,3•106,3,  πρέπει όλοι οι αρμόδιοι, από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων μέχρι τον τελευταίο δάσκαλο και καθηγητή Θεολόγο, να συμμορφωθούν  άμεσα προς τις αποφάσεις του ΣτΕ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους , όπως και η (ΕΣΔΑ,1ο πρόσθ.πρωτ. αρθ.2, Ν53/74)  


Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ. 
Προς απόδειξην των προαναφερομένων, σας επισυνάπτω συνημ
μένα τα εξής:
1-Την απόφαση 660/2018 της ολομέλειας του ΣτΕ.
2-Την απόφαση 926/2018 της ολομέλειας του ΣτΕ.
3-Την επίσημη επί του θέματος ανακοίνωση και θέση της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων.
4-Γνωμοδότηση από τον διδάκτωρα Συνταγματικού  Δικαίου κ. Γεώργιο Κρίππα και τον επίτιμο πρόεδρο Εφετών κ. Απόστολο Βλάχο.
................................................................................................................................................................
 Εξοχότατε  κύριε Πρωθυπουργέ.
 Η  αλαζονεία και η ασεβέστατη απαξίωση των αποφάσεων του ΣτΕ που επέδειξε η προηγούμενη Κυβέρνηση, δεν θα πρέπει να συνεχίσει να αμαυρώνει το πολίτευμα της χώρας.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Είστε ο πρόεδρος της Κυβερνήσως της Ελληνικής Δημοκρατίας και σας ζητώ να  επαναφέρετε τον σεβασμό προς τις αποφάσεις  του ΣτΕ  και η Κυβέρνηση να πράξη ότι ορίζει το Σύνταγμα, το Προεδρικό διάταγμα και οι νόμοι του κράτους, διότι  όπως αναφέρει και η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων,  «η μή συμμόρφωσή τους  συνεπάγεται μηνύσεις και αγωγές για κάθε υπεύθυνο», ακόμα και διευθυντές και καθηγητές των σχολείων.
Προς αποφυγήν τέτοιων δυσάρεστων γεγονότων με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,  σας παρακαλώ να ενεργήσετε δια την αποκατάστασιν της Συνταγματικής νομιμότητος.

Μετά τιμής
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Διεύθυνση....................... τηλ. Επικοινωνίας...........................................


............................................................................................... .............
Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι γονείς.
Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να φέρουμε το Θέμα και στην Ιερά Σύνοδο, αν και παρατηρήσαμε ότι υπάρχει ένα μεγάλο γραφειοκρατικό ΑΓΚΥΛΟ-ΣΠΟΝΔΥΛΟ-ΜΑΓΚΩΜΑ όταν προσπαθείς να έρθεις σε ΕΠΙΣΗΜΗ έγγραφη επικοινωνία με την Αρχιεπισκοπή και με τα γραφεία της Ιεράς Συνόδου στην Ιερά μονή Πετράκη.  
Ενώ στην Βουλή των Ελλήνων και στο μέγαρο Μαξίμου δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα στην παράδοση του εγγράφου, στην Διοίκηση της Εκκλησίας παρατηρήθηκε γραφειοκρατικό πρόβλημα. 
 Φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει μεγάλο θέμα μέσα στην Διοίκηση της Εκκλησίας και αυτό που αντιληφθήκαμε όλοι, είναι ότι τα μόνα που δουλεύουν μέσα στα γραφεία της Εκκλησίας, είναι τα γραφεία γάμων-διαζυγίων και βαπτίσεων.  Γι’ αυτά υπάρχει κάποιος να σε εξυπηρετήσει. Γι’ αυτό το σοβαρό θέμα του προσηλυτισμού των παιδιών που θελήσαμε να μιλήσουμε, μας έστελνε ο ένας στον άλλον, δεν μπορούσαμε να κλείσουμε ραντεβού ούτε με τοπικό Μητροπολίτη και όταν είπαμε να παραδώσουμε το έγγραφο στην γραμματεία τοπικής Μητροπόλεως που ανήκουμε, δεν το παραλάμβαναν και δεν μας έδιναν αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένου εγγράφου, όπως μας έδωσαν στην Βουλή και στο μέγαρο Μαξίμου.
Είναι φανερό ότι δεν ήθελαν να υπάρχει επίσημη απόδειξη ότι ενημερώθηκε για το θέμα ο Μητροπολίτης.

Είναι φανερό ότι η Διοίκηση της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας έχει περιέλθει  καθαρά σε ξένα κέντρα πρακτόρων και τον έλεγχο δεν τον έχουν οι Μητροπολίτες αλλά αυτοί που κανονίζουν το «πρόγραμμα» για το που θα πάει και ποιούς θα δει ο Μητροπολίτης. Παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κάποιο αποτέλεσμα.
Σε τελευταία ανάλυση να ενημερώσουμε τους Ορθόδοξους Έλληνες που έχουν ανησυχία και τους ενδιαφέρει  να ΜΗΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΕΤΑΙ το παιδί τους από τους δασκάλους και τους καθηγητές με την ανοχή των Ιεραρχών και των συλλόγων «γονέων και κηδεμόνων», να τους ενημερώσουμε ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ... 
Αυτό που έκαναν πάντως πολλοί γονείς από μόνοι τους, είναι ότι παρέδωσαν πίσω το βιβλίο και απέσυραν το παιδί από το μάθημα, παρά τις "φιλότιμες προσπάθειες" που κατέβαλαν οι διευθυντές να τους μεταπείσουν, ώστε να μην φαίνονται αντιδράσεις. 
Σίγουρα πρέπει να καταλάβαμε όλοι τι συμβαίνει με τις λεγόμενες «αντιδράσεις»...που σταδιακά ..... ΧΑΝΟΝΤΑΙ ώστε να «κερδίζει» ο προδότης, έστω και πρόσκαιρα.
Θα τα πούμε πάλι επί του θέματος πριν ανοίξουν τα σχολεία.

 Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
Giannis_lampropoulos@yahoo.com
https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2499645703388968&id=979084458778441&__tn__=K-R

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)