Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ


LIVE STREAMING: Γενική Απεργία ενάντια στο... by News247

3 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της Γενεύης απαγορεύεται απόλυτα οποιαδήποτε χρήση χημικών αερίων ή άλλων χημικών ή βιολογικών όπλων στην διάρκεια πολεμικών επιχειρήσεων, ενδεχόμενη δε παραβίαση αυτού του κανόνα συνιστά έγκλημα πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να σκοτωνόμαστε στο Σύνταγμα που μπορεί να είναι και στημένο με σκοπό να ληφθούν ακόμη χειρότερα μέτρα ασφαλείας (κατά της ασφάλειας των πολιτών πάντα), να κάνουμε μια απλή κίνηση.Να πάρουμε ένα χαρτί στο χέρι, να γράψουμε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΦΟΡΙΑ και να το πάμε στην εφορία μας. Το χρήμα με το μη-χρήμα ουδετεροποιείται.Ποια θα είναι η αντίδραση του κράτους όταν 1-2 εκατομμύρια πολιτών δεν πληρώσει;Αλλά ποιος τολμάει να αναλάβει τέτοια πρωτοβουλία;Ποιο πολιτικό κόμμα, ποιο συνδικάτο, ποια οργάνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γι'αυτό γέμισε η χώρα κάμερες;
    για να έχουμε απευθείας σύνδεση (και έλεγχο της κατάστασης) τώρα που ξεκινάνε οι επαναστάσεις;

    εκεί μας οδήγησαν τα σόου της "πραγματικότητας" στυλ "μεγάλος αδελφός". να αποδεχτούμε τις κάμερες και τώρα να παρακολουθούμε (μαζί με πολλούς άλλους) τα γεγονότα που εξελίσσονται.
    τρομακτική η πρόοδος της ανθρωπότητας.

    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)