Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων κ. Ν. Φωτόπουλος και ο πολύτεκνος εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ κ. Στάθης Αδαμόπουλος μιλούν για την Κάρτα του Πολίτη

Η πολύτεκνη οικογένεια στο "εκτελεστικό απόσπασμα" των επιτελείων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"
Κατά το παρελθόν,  κάποιοι  εκ των συμπολιτών μας, θεώρησαν  ως υπερβολική την θέση μας πως η "Νέα Εποχή" δια του  πολιτικο- στρατιωτικού  μηχανισμού της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", έχει εξαπολύσει  αδίστακτη επίθεση εναντίον των  εθνών- κρατών και ειδικά εναντίον του  Ορθόδοξου και δημοκρατικού  Ελληνικού λαού.
Τα  τελευταία χρόνια, αυτό που ζούσαμε, υπο την μορφή "θεσμικών  αλλαγών", "μεταρρυθμίσεων",και καθημερινής  τηλεοπτικής προπαγάνδας , δεν ήταν τίποτε άλλο παρά  πράξεις "δολιοφθοράς"  εναντίον του  Ελληνο- Ορθόδοξου  πολιτισμού.
Ο στόχος ήταν, και εν πολλοίς επετεύχθη,να  υποστούν  σοβαρά πλήγματα ή να καταργηθούν,  όσοι  θεσμοί  στήριζαν  το αξιακό σύστημα  της ζωής των Ελλήνων  το οποίο είχε (και ακόμα έχει στην συνείδηση του λαού) τις ρίζες του  στην Ορθόδοξη πίστη και την Ελληνική ιστορία και γλώσσα.

Ένας απο τους στόχους  ήταν και είναι  η  Ελληνική πολύτεκνη οικογένεια  την οποία μάλιστα  ειδικά  τώρα που  δεχόμαστε μαζική και πολυμέτωπη   επίθεση, την αντιμετωπίζουν λές και είναι  κάποιο "δυσβάστακτο" κοινωνικό και οικονομικό βάρος.Αυτά όλα την ίδια στιγμή που χρηματοδοτούν και στηρίζουν  τις εκδηλώσεις "υπερηφανείας" (Athens Pride) των ομοφυλοφίλων που μαζεύτηακαν απο όλον τόν κόσμο για να  διαφημίσουν  την ανωμαλία τους.
 Αυτή είναι η κατάντια  της  σημερινής  ελληνικής πολιτείας, να περηφανεύεται δηλαδή  για την αποστασία, την οποία στηρίζει και εκφράζει,  και να "ντρέπεται" για εκείνους  που κάνοντας το Θέλημα του Θεού, στηρίζουν  με εντιμότητα και εμπράκτως την  τραυματισμένη  ηθικά και κοινωνικά  Ελλάδα.
Οι "πεμπτοφαλαγγίτες" της  "Νέας Τάξης" είτε απο τον Θώκο  κάποιου υπουργείου είτε απο κάποιο βουλευτικό έδρανο, είτε απο  απο  τηλεοπτικά παράθυρα και εφημερίδες, είτε απο  χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ, είτε απο  νεοφανή " κινήματα" (όπως αυτά  που αποδεδειγμένα έχουν δωδεκαθεϊστική προέλευση)  κ.λ.π , δυστυχώς ακόμα και σήμερα  συνεχίζουν  το  πονηρό  τους "έργο" και μάλιστα  πολλοί εξ αυτών  μεταμφιεσμένοι τώρα πιά  και  σε δήθεν "αγανακτισμένους"   καθοδηγητές του δικαιως αγανακτισμένου   και διαδηλώνοντος ελληνικού  λαού.
Για  τον πόλεμο που δέχεται σήμερα  η πολύτεκνη οικογένεια (και όχι μόνο)  καθώς επίσης  και για το "επιχειρησιακό σχέδιο" της  "Νέας Εποχής " με την  ...κωδική  ονομασία  "Κάρτα του Πολίτη" , μίλησε  στην εκπομπή του στο High Channel "Η  ώρα των πολυτέκνων" , ο αντιπρόεδρος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος κ. Νίκος Φωτόπουλος,  ενώ τα στοιχεία  που έδωσε ο καλεσμένος  πολύτεκνος και  εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ  κ. Στάθης  Αδαμόπουλος  δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για  "καλούς λογισμούς" γύρω απο το κυβερνητικό "έργο".
Ευχαριστούμε  τον  "Μέγα Φίλιππο" που  μας έστειλε  το Video με την εκπομπή  του κ. Ν. Φωτόπουλου την οποία σας συνιστούμε να παρακολουθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)