Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μήπως Ηρθα Σε Λάθος Πλανήτη ;


Ακούω και βλέπω καθημερινά να συμβαίνουν γύρω μού τα απίστευτα!
Κόσμος να αυτοκτονεί απο χρέη αφήνοντας πίσω του συντρίμμια οικογένειας, παιδιά χωρίς γονείς μεγαλώνοντας στην απόγνωση, την πείνα και τη βια.
Ακούω και βλέπω να ξεπουλάνε την πατρίδα μου μπρός στα μάτια μου "ανθρωποι" που πρίν λιγα χρόνια εκατομμύρια κόσμος έβγαινε στους δρόμους να τους υποδεχτεί με τιμες και δάφνες σα να ηταν σωτήρες, σαν να ήταν ένας απο εμάς.
Ακούω για το κρατος μεσα στο κρατος που υπάρχει σε όλους τους τομείς, (food system, ποδόσφαιρο, ιατρική, εμπορεία σαρκός,έλεγχος ναρκωτικών, μεσα μαζικής ενημέρωσης και τόσα αλλα...)

Παιδια πεθαίνουν απο γρίπη στην Αφρική, παιδία παθαίνουν απο έλλειψη νερου στην Ινδια,παιδια πεθαίνουν στο Ιράκ για το πετρέλαιο.
Ακούω να γίνονται δολοφονίες για ένα κομμάτι ψωμί, για μια βιντεοκάμερα ή γιατι το αρρωστημένο συστημα δε κατάφερε να βοηθήσει αυτους τους ανθρώπους και απλα τους πέταξε στο περιθώριο, απλα τους είπε: "Δε με νοιάζει πως θα ζήσεις, δε με νοιάζει εαν εχεις ψυχολογικά,κινητικά ή αλλα προβλήματα, δε με νοιαζει αν μεγάλωσες χωρις γονείς δε με νοιάζει τίποτα.


Ακόυω να κλεινουν νοσοκομεία, να απολύονται καθηγητές, να μη δουλευουν οι κρατικες υπηρεσιες και μηχανισμοι, να μειώνονται μισθοι-συνταξεις... και απο την αλλη να αγοράζουμε υποβρύχια, να αγοραζουμε αεροπλανα και ελικόπτερα, πυραυλους και νεα οπλα καταστολης πλήθους.... Το γελοίο ειναι οτι ολα αυτα τα αγοράζαμε ξέροντας οτι δε πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουμε ποτε, αφου ετσι κι αλλιος θα πουληθούμε αφου ετσι και αλλιως ο εχθρος είμαστε εμείς.

Μπάτσοι ντύνονται κουκουλοφόροι για να σπάσουν απεργίες, απεργίες στήνονται απο συνδικάτα και κόμματα για ελεγχόμενη εκτόνωση έντασης,
μυστικές υπηρεσίες ιδρύουν τρομοκρατικές οργανώσεις, το κρατος διακινεί ναρκωτικά, παιδια βιάζονται απο πρωιν φυλακισμένους αλοδαπους που μπηκαν παράνομα.

Βλέπω τοση διαφθορά και βρόμα που δε μπορώ να ξανασάνω πια.
Συχαίνομαι τις ταμπέλες, συχαίνομαι το ρατσισμό, τα συνορα , τη στολή και ετσι οπως με
κάνατε θα σιχαθώ και τον εαυτό μου.

Μετά απο πολλές σκέψεις κατέληξα...
ή σε λαθος πλανήτη ήρθα ή οι γονεις και οι δάσκαλοί μου
έκαναν το μοιραίο καλό να με προετοιμάσουν για ένα καλύτερο
αυριο. Ένα βήμα ακόμα...

REVOLUTION IS NOW


Για το Soloution is Revolution
Γιώργος



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)