Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ – ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ.


Με την ηλεκτρονική κάρτα αποδείξεων (φοροκάρτα) αναμένεται να προμηθεύσει το υπουργείο Οικονομικών τους φορολογουμένους εντός του Ιουνίου.

Η κάρτα αποδείξεων αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή στο τέλος του Ιουνίου και να απαλλάξει τους φορολογούμενους από την υποχρέωση να συγκεντρώνουν και να μετρούν τις αποδείξεις από τις κάθε είδους συναλλαγές τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν το αφορολόγητο (12.000 ευρώ σήμερα).

Η κάρτα αποδείξεων αποτελεί προαιρετικό τρόπο καταγραφής των στοιχείων των αποδείξεων δαπανών που έχουν εκδοθεί για φορολογούμενο φυσικό πρόσωπο και θα χορηγείται στους πολίτες από τις τράπεζες που θα ενταχθούν στο σύστημα παραγγελίας και διάθεσης των μαγνητικών καρτών.


Ο χρήστης της κάρτας θα υποχρεούται να δηλώσει στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών τον αριθμό της μέσω Διαδικτύου και με την χρήση μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας (SMS).
Μέσω της καταγραφής των βασικών στοιχείων μιας απόδειξης (ΑΦΜ επιχείρησης, ημερομηνία και ποσό) σε μια προσωπική μερίδα ο πολίτης θα απαλλαγεί σε σημαντικό βαθμό από την υποχρέωση καταχώρησης και διατήρησης αυτών των αποδείξεων.



ΠΗΓΗ




Για να πετύχουν τον σκοπό τους θα δώσουν και δήθεν κίνητρα, θα είναι το τυράκι μας για να μας πιάσουν στην φάκα.



ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Η εισαγωγή μας στην Ηλεκτρονική διακυβέρνηση έφτασε. Το ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια σπέρνει την ιδέα της συλλογής αποδείξεων σαν να είναι αυτό που θα λύσει τα προβλήματα της χώρας μας. Ένα μέτρο που έχει καταρριφτεί εδώ και χρόνια. Το να δώσουν κίνητρα για μικρή φοροαπαλλαγή δείχνει την επιθυμία τους να χρησιμοποιηθεί αυτή η κάρτα. Ο σκοπός τους σίγουρα δεν είναι  το καλό του Ελληνικού λαού μια που ουδέποτε τους ενδιέφερε αυτό. Δεν τους ενδιαφέρει εάν οι συνταξιούχοι πεινάνε δε τους ενδιαφέρει εάν η Ελληνική οικογένεια πηγαίνει με 50 ευρώ στο σουπερ μάρκετ να αγοράσει τα απαραίτητα για όλο το μήνα, δε τους ενδιαφέρει εάν οικίες έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό. Μας έφεραν στην εξαθλίωση και τώρα θέλουν να μας στερήσουν την ελευθερία μας. Φοροκάρτα σημαίνει Ρουφιανοκάρτα σημαίνει επιβολή της Νέας Τάξης. Αντισταθείτε και μη πάρετε ποτέ αυτά που σας λανσάρουν, ούτε φοροκάρτες, ούτε πιστωτικές, ούτε κάρτα πολίτη σε όλα αυτά λέμε όχι γιατί θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!! Και θα παραμείνουμε ελεύθεροι ακόμα και εάν πρέπει να πολεμήσουμε για αυτήν την ελευθερία.
Σε λίγο θα φτάσει ο καιρός που θα βροντοφωνάζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ, έχουμε πόλεμο και εμείς δίνουμε την μάχη μας.  

Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)