Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥΝ ΑΦΕΛΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΑΝΥΠΟΠΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ... ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,... 
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ... ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ... 
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ... ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ...

Ήθελα να εφιστήσω την προσοχή στον επικείμενο κίνδυνο μίας πορτοκαλί κατευθυνόμενης επανάστασης από το ίδιο το Σύστημα. Επίκεντρο είναι όπως φαίνεται η "περίεργη" υποτιθέμενη αυτοοργάνωση της πλατείας Συντάγματος με ονομασία Real-Democracy.
Σημαία της η άμεση δημοκρατία.
Μέσα σε μία μέρα εμφανίστηκαν με διοικητικές μέριμνες, γραμματειακές υποστηρίξεις, μεταφραστές! ιατρική υποστήριξη!
Έχουν μικροφωνικές, σταθμό ραδιοφώνου, χημικές τουαλέτες.
Έχουν επικοινωνιολόγο!

Πως οργανώθηκαν σε μία μέρα;
Ποιος πληρώνει για όλα αυτά;
Ποιοι είναι από πίσω;

ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΗΔΗ ΚΟΜΜΑ;
http://www.youtube.com/watch?v=iPCVCeqtv34

Νομίζω ότι όσοι αγωνιζόμαστε πραγματικά για την εδραίωση της δημοκρατίας πρέπει να καταδείξουμε τον επικείμενο κίνδυνο πριν είναι πολύ αργά.
Ακούστε τι λέει η "ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ" άριστα εκπαιδευμένη στην διάβρωση των ελληνικών ιδεωδών που δουλεύει ως διαφημίστρια της Νέας Αταξίας .
Όσοι δεν θέλουν να αγωνιστούν για την Ελλάδα έχουν όλο το δικαίωμα να πάνε αλλού. Ας αφήσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες μόνους τους,.Είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα.

Καταγγέλνετε συνέχεια την οποιαδήποτε προσπάθεια του συστήματος να στρέψει αλλού την αγανάκτηση του κόσμου.
ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Είναι πολλά τα θέματα σχετικά με τους "αγανακτισμένους" που αναρτήσαμε στο παρελθόν, στο βίντεο αναφέρονται: "δεν επαναστατούμε για τους πολίτες της Ελλάδας αλλά για τους πολίτες όλου του κόσμου" και σε άλλο σημείο "δεν μας ενδιαφέρουν οι πολίτες της Ελλάδας αλλά όλου του κόσμου" εάν δεν είναι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης τότε τι είναι?? ας μας πει κάποιος επίσημα ...

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απ'ότι καταλαβαίνω είναι διάφοροι που προσπαθούν να εκμεταλευτούν το κίνημα των αγανακτισμένων.
    με τη λέξη "εκμετάλλευση" δεν εννοώ απαραίτητα την κακή εκμετάλλευση, αλλά φυσικό είναι ο καθένας να προσπαθεί να αξιοποιήσει αυτές τις συγκεντρώσεις.

    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δημιουργια ενος κομματος που να αντιπροσωπευει ολους εμας που θελουμε αλλαγη ειναι πιστευω τι χρειαζομαστε.Χωρις να ξερω τιποτα για το συγκεκριμενο, μου "ξινιζει" που ελληνικο κομμα εχει αγγλικο ονομα. Αλλα πες οτι πεφτει η κυβερνηση, οτι παμε σε εκλογες..αν δεν υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις τοτε θα εχουμε να διαλξουμε μεταξυ των ιδιων κομματων. Ισως...ισως..αμεσα να προεχουν αλλα αιτηματα οπως πχ μια νεα κυβερνηση με αλλα προσωπα (ποια και απο που (τεχνοκρατες κλπ) δεν ξερω).Αλλαλογω τησ σηψης του πολιτικου σκηνικου ενα κομμα με ανοιχτη, και ευρεια λαικη βαση, με διαφανεια (και οχι μυστικοπαθεια), απο τους πολιτες για τους πολιτες ειναι αναγκαιο. Η μεγαλη δυσκολια γι αυτο ειναι οτι πλεον οι περισσοτεροι φοβουνται κα8ετι οργανωμενο δεδομενο τι εχει συμβει μεχρι τωρα. Αλλα για να κερδισουμε αυτον τον "πολεμο" πρεπει να τους αντιμετωπισουμε με τα ιδια τους τα οπλα, μεσω εκλογων. Προσωπικα με το λιγο ελευθερο χρονο που διαθετω προπσαθω να ενημερωθω (εχω σηκωθει απο τις 4πμ και διαβαζω καταστατικα διαφορων κομματων)και προσπαθω να βρω ατομα με ιδιες ανησυχιες και προβληματισμους και καπως ετσι κατεληξα να διαβασω αυτο το blog. Οποιος θελει ας κοιταξει στο
    http://www.facebook.com/mobileprotection#!/profile.php?id=100001063054276

    http://www.facebook.com/mobileprotection#!/group.php?gid=113655262002645

    και εδω ειναι μια ομιλια με ενα παλικαρι που γνωρισα εντελως τυχαια μεσω facebook και εχει αναρτηθει απο ενα φιλο στη σελιδα του.
    http://thekopanoi.blogspot.com/2011/06/blog-post_15.html

    ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ πουθενα, απλως βλεπω το τι γινεται και προσπθω να κανω ο,τι μπορω. Καλη μας τυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)