Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Πρόβλεψη επικείμενης επίθεσης στο Λονδίνο Νέα Τάξη Πραγμάτων Σιών Illuminati WW3 2012 (VIDEO)

Η Αλ Κάιντα ετοιμάζει τρομοκρατική ενέργεια στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου! Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «The Telegraph», εξτρεμιστές που συνδέονται με την Αλ Κάιντα προτίθενται να δράσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους οποίους θα φιλοξενήσει από 27 Ιουλίου μέχρι 12 Αυγούστου η αγγλική πρωτεύουσα. Με ποιον τρόπο;

Μ ια ματιά στα κρυφά μηνύματα που απεικονίζονται στις διαφημίσεις για τους Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς και τι παρουσιάζουν τα τηλεοπτικά προγράμματα τα οποία φαίνεται να υποδηλώνουν,ότι μια επίθεση στο Λονδίνο είναι επικείμενη.
Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιούν 2012 από 
A look at the hidden messages being portrayed in the Olympic and Euro 2012 adverts as well as a few films and TV programmes which seem to be suggesting that an attack on London is imminen

1 σχόλιο:

  1. Τα διαφημιστικά των Ολυμπιακών του Λονδίνου είναι πολύ weird.
    Γενικά παρατηρούμε μια ανωμαλία. Τα πάντα μας οδηγούν σε δρόμους κατάθλιψης, τρόμου, απελπισίας και απόγνωσης.
    Καθαρά εωσφορικά συναισθήματα.

    αδέλφια....
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

    Αγάπη, Χαρά, Ελπίδα και όλα εν Χριστώ.

    Καλή Δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)