Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα πλέον...το ΝΑΤΟ τίμησε τον σφαγέα Κεμάλ & την ήττα των Ελλήνων ! ! !

Το λεμε και το ξαναλεμε....
Δεν εχουμε συμμαχους...
Κι οσοι μας λενε συμμαχους, το λενε γιατι εχουν καποιο συμφερον....
Το ΝΑΤΟ, το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι "εγκεφαλικά νεκρό", γιορτάζει την εθνική εορτή των Τούρκων.



Μία ημέρα κατά την οποία οι "γείτονες" πανηγυρίζουν την ήττα του ελληνικού στρατού, μετά από την Μικρασιατική καταστροφή. Αυτή η βίαιη νίκη, μετά από μία σειρά γεγονότων από την Τουρκία του Κεμάλ, όπως γενοκτονίες, λεηλασίες, σφαγές και μαζικές δολοφονίες σε Έλληνες που κατοικούσαν στην περιοχή και πολλά ακόμα δεινά, που δεν περιγράφονται, γιορτάζει και σήμερα ο Ερντογάν. 

Μέσα σε ένα κλίμα πολέμου, που τροφοδοτεί επανειλημμένα η Άγκυρα με κάθε δυνατό τρόπο, θυμίζοντας σε όλους ότι ο "Σουλτάνος" προσπαθεί να ξεπεράσει τον Κεμάλ, το ΝΑΤΟ, όχι μόνο δεν κρατάει σαφή στάση, αλλά στέκεται στο πλευρό της Τουρκίας "τιμώντας" αυτή την τόσο "σημαντική" ημέρα.
Η "Συμμαχία" όπως φαίνεται έστειλε εκπρόσωπο στην εορταστική τελετή στη Σμύρνη, με κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Ατατούρκ. 
Τέτοιες κινήσεις από οργανισμούς, όπως το ΝΑΤΟ αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση, δίνουν το "πάτημα" στην Τουρκία να συνεχίζει ακάθεκτη το νεο-οθωμανικό της σχέδιο. 
Λίγες ημέρες πριν, στο άτυπο συμβούλιο των ΥΠΕΞ της Ε.Ε., το ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας προς τη χώρα μας και την Κύπρος, μπήκε "στον πάγο" καθώς η Ευρώπη (η Γερμανία και οι σύμμαχοί της στην Ένωση τουλάχιστον) θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια, πιέζοντας για διάλογο Αθήνας-Άγκυρας και αναβάλλοντας όσο μπορούν περισσότερο τις κυρώσεις απένταντι στην Τουρκία. 
Όσο και να προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο, το να μην καταδικάζουν έμπρακτα την επιθετικότητα του Ερντογάν, και να εξομοιώνουν την Ελλάδα με την Τουρκία καλώντας για διάλογο, αποτελούν "χάδι" στα αυτιά του τούρκου προέδρου, που δεν αναμένει καμία κύρωση. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)