Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Οι σουβλατζήδες κ.α. σε έξαρση και οργασμό !!!!!

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  676 11.07.2019

Ενώ μειώθηκε ο ΦΠΑ, στα εδέσματά τους, αυτοί ανέβασαν τις τιμές, ενώ δεν έχει καμία σχέση η δήθεν έλλειψη χοιρινού.

Το ΙΝΚΑ καλεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν σουβλάκια μετά τις υπέρογκες αυξήσεις στα μαγαζιά που το εφάρμοσαν.
Ενώ αναμενόμενο ήταν η μείωση των τιμών με την πτώση του ΦΠΑ από 24% σε 13 %, τελικά μας κτυπάνε αντίστροφα με αυξήσεις των τιμών που ζητούν να πληρώσει ο καταναλωτής.
Στην χώρα που μαστίζεται από την ανεργία και την φτώχεια, το φαγητό του φτωχού ήταν το σουβλάκι, το οποίο τελικά αυξήθηκε περισσότερο από την μείωση του ΦΠΑ και σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει αντί μειώσεις, αυξήσεις που φθάνουν και τα 30%.
Βρήκαν την ευκαιρία τα μαγαζιά να αυξήσουν όλες τις τιμές των προϊόντων τους, ακόμα και σε αυτά που δεν έχουν σχέση με τις δήθεν αυξήσεις των κρεάτων.
Τυπικά αναφέρουμε σε μαγαζιά στον Χαλάνδρι Αττικής, η πίτα χωρίς κρέας αυξήθηκε 39%, Το τζατζίκι 29%, η επιπλέον τυροκαυτερή ή τυροσαλάτα σε 119%, θαυμάστε τις αυξήσεις των προϊόντων στον πίνακα που ακολουθεί.
Πράγματα που όσον αφορά την αισχροκέρδεια, η Ελλάδα σε αυτό, αποτελεί, ενιαίο χώρο.
Ζητούμε, παρότι αναπτύχθηκαν αυτά και πριν την κυβερνητική αλλαγή, να κάνει παρέμβαση ο νέος υπουργός Ανάπτυξης ο κος Άδωνης Γεωργιάδης, για να περιοριστεί η αισχροκέρδεια των μαγαζιών που είναι εις βάρος των καταναλωτών και της αίσθησης κοινωνικής σοβαρότητας, που επί τέλους έχουμε όλοι ανάγκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)