Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

7 χώρες θα καταστραφούν……

GEWKWN : ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡ. 2

 7 χώρες θα καταστραφούν…… Ρωσία, Αμερική, Γερμανία, Τουρκία, Συρία, Ιράν …… και ακόμη μια χώρα ………..
Οι τούρκοι θα φύγουν από την Κύπρο ξυπόλητοι με τα παπούτσια δεμένα στους ώμους τους, θα φύγουν νύκτα και θα αφήσουν τα φώτα αναμμένα και τα φαγητά στους φούρνους και στις κατσαρόλες
Μεγάλος σεισμός στην υφήλιο, 3 νησιά θα καταποντιστούν και ένα τέταρτο θα βουλιάξει κατά τα 3/4 ,  μετά από καιρό θα ανέλθει πάλι από την θάλασσα.
Από τον σεισμό αυτόν θα καταρρεύσει ένα μέρος του Αγίου Όρους και τρία μοναστήρια θα βρεθούν στην θάλασσα……. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, τα πνευματικά πρωτίστως ……………..Δεν υπάρχει χρόνος, επειδή το συμφέρον περνά μέσα από αυτό το κράτος που θα διαλυθεί ( Τουρκία )
Η Ρωσία, απασχολημένη όπως θα είναι με την Ουκρανία, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ΑΜΕΣΩΣ την Ελλάδα.
Ότι ανήκει στην Ελλάδα δεν θα μολυνθεί
Οι πρώτοι που θα φαγωθούν μεταξύ τους θα είναι οι γερμανοί, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ  Και κράτη που πολύ τους αγάπησαν  (τους γερμανούς )  πολύ θα τους μισήσουν θα κτυπήσει η Γερμανία και οικονομικά τους φίλους της
Ολίγοι των ολίγων ήταν εκείνοι που έστειλε Ο Κύριος ως ‘’Ηγέτες ‘’ ολίγοι είναι, οι τρεις :
Ο ΜΩΥΣΗΣ
Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΗ ( ο εκλεκτός του Θεού )
Αυτοί είναι οι τρανοί της Γης, αναγνωρισμένοι από ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.
παιδιά μου εδώ ( στην Ελλάδα ) θα έχετε μια ‘’ νηστεία ‘’ άγρια για 40 ημέρες.   Δεν θα βρίσκετε τίποτα! Ούτε τράπεζες θα είναι ανοικτές, ούτε καταστήματα, τίποτα, τίποτα,  τίποτα,   όσοι μαθανε ( γνώριζαν ) και δεν έλαβαν τα μέτρα τους αλλοίμονο τους……θα τρώνε τις σάρκες τους.
Τις ημέρες εκείνες θα πείτε ότι δεν υπάρχει ΘΕΟΣ και θα βρίζετε τον ΘΕΟ και θα βλασφημείτε, αλλά γρήγορα θα……. ΔΕΙΤΕ ότι Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
Τα παιδιά του ΘΕΟΥ ( όσοι έχουν μετάνοια, εξομολόγηση, θεια κοινωνία και προσευχή ) δεν θα καταλάβουν τίποτε, θα περνά η πείνα από μπροστά τους και δεν θα τους βλέπει.
Στην μάχη που θα δώσουν για το δικό τους είδωλο, θα τσακώνονται άθεοι οι μεν και αντίχριστοι οι δε!   Αυτές οι δύο πλευρές είναι σαν δυο ουρές φιδιού που θα δηλητηριάσουν η μια την άλλη!   Δεν θα τσακώνονται ούτε για τον ΧΡΙΣΤΟ ούτε για την Παναγία ούτε για την χώρα του φωτός ( την Ελλάδα ).  Όταν θα βλέπετε ότι θα κερδίζει ο ένας, ταυτόχρονα θα χάνει. Για αυτό θα φαγωθούν έως την τελική πτώση.
Κοιτάξτε παιδιά μου τις Γραφές, κοιτάξτε την Αποκάλυψη, εκεί θα βρείτε και ημερομηνίες.
Η θύελλα ΣΕ ΣΑΣ θα ξεσπάσει απότομα και θα τελειώσει αμέσως .
ΟΤΑΝ ……ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ όπως αναστήθηκε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, αυτός θα είναι ο άνθρωπος του ΘΕΟΥ.
παιδιά μου γιατί περιμένετε να πάρουν την Θράκη;   Θράκα θα πάρουν, θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα μεγάλο κακό βορειοανατολικά!    Όχι μόνον δεν θα πάρουν την Θράκη η κάποιο άλλο , αλλά με αυτήν την πράξη θα ενώσουν όλα τα ύδατα και τα χώματα της Ελλάδος.

έφτασε η ώρα που με ανθρώπινα σχέδια και ενέργεια ΘΕΟΥ θα γίνουν όλα, δηλαδή παιδιά μου θα αφήσει τα ανθρώπινα σχέδια ( που σκοπό έχουν να σας καταστρέψουν ) να εξελιχτούν έως κάποιο σημείο για να μπορέσουν να καταλάβουν την ντροπή τους, να μπορέσουν να καταλάβουν τις αμαρτίες τους και να δουν πραγματικά με τα μάτια τους τι εστί Θεός.
Ήδη παιδιά μου είναι αναπολόγητοι εκείνοι,  τι περιμένετε;  Να βάλουν την λογική τους επάνω από την πραξιν τους;   Η λογική τους θυμηθείτε την λέξιν, έχει πεθάνει μαζί με την ψυχήν τους.
–          Τα μάτια σας θα δουν πολλά , και φρικτά πράγματα , θα γίνει ο κόσμος θηρία, θα δείτε πολύ αγριότητα και κακία μεταξύ των ανθρώπων και μεταξύ των συγγενών, αλλά παιδιά μου να κρατάτε την αγάπη και την καλοσύνη. ‘’  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)