Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Νέες μουσουλμανικές απαιτήσεις: Να καταργηθεί το αλκοόλ στη Γερμανία για να μην συμβαίνουν βιασμοί


Νέες μουσουλμανικές απαιτήσεις: Να καταργηθεί το αλκοόλ στη Γερμανία για να μην συμβαίνουν βιασμοίΣτο πλαίσιο της μετατροπής των ευρωπαϊκών κοινωνιών σε κοινωνίες όπου το Ισλάμ θα έχει τον πρώτο λόγο, ο σχεδιασμός είναι η δημιουργία των συνθηκών εκείνων που αρχικά θα προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και στη συνέχεια θα προταθούν οι τρόποι εκείνοι για την εξεύρεση «λύσεων».
Μπορεί αρχικά οι «λύσεις» που θα προτείνονται να μοιάζουν και να είναι εξωφρενικές και να απορρίπτονται αμέσως αλλά το νερό θα έχει «μπει στο αυλάκι».
Στο πλαίσιο αυτό οι μουσουλμάνοι θα απαιτούν συνέχεια από το εδώ και στο εξής
το μετασχηματισμό των ευρωπαϊκών κοινωνιών στα πρότυπα του Ισλάμ έτσι ώστε να αποφεύγονται κρούσματα «κακής ερμηνείας των πολιτισμικών διαφορών».
Μπορεί όπως είπαμε αυτές οι λύσεις να απορρίπτονται τώρα με ευκολία αλλά η αρχή έχει γίνει ήδη. Τα υπόλοιπα θα έρθουν συν τω χρόνω.
Έτσι μια ισλαμική οργάνωση στη Γερμανία η MuslimStern με 20.000 ακόλουθους στο Facebook ζήτησε από την γερμανική κυβέρνηση να απαγορεύσει το αλκοόλ εάν θέλουν να σταματήσουν το κύμα βιασμών από μουσουλμάνους αλλά και να βοηθήσουν τους βορειοαφρικανούς να ενσωματωθούν στη γερμανική κοινωνία!
Αυτό γιατί η οργάνωση θεωρεί πως η εύκολη εξεύρεση αλκοολούχων ποτών από τους μετανάστες τους θέτει σε πειρασμό και η κατανάλωσή τους τους δημιουργεί παρορμήσεις οι οποίες είναι δύσκολο να καταπολεμηθούν.

Η μουσουλμανική οργάνωση και στα μεθεόρτια των βιασμών στην Κολωνία από τους μουσουλμάνους παραπονέθηκε επίσης ότι οι Γερμανίδες μπήκαν στο κέντρο της προσοχής των βιαστών εξαιτίας του τρόπου ντυσίματος με το οποίο οι βορειοαφρικανοί δεν είναι συνηθισμένοι.
Και αφού ο μέσος μουσουλμάνος είναι αδύνατο να αλλάξει καθώς έτσι θα προδώσει την πίστη του, ο μόνο τρόπος για να αποφευχθούν παρόμοια επεισόδια είναι να αλλάξει η γερμανική αλλά και η όποια γερμανική κοινωνία.
«Δεν μπορείτε να περιμένετε να πετάξεις ένα κομμάτι αντιλόπης μπροστά από ένα λιοντάρι και αυτό να μην αντιδράσει», αναφέρει ακόμη η οργάνωση.

tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)