Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Κυριε εισαγγελέα, οχι προαγωγή, οχι τακτοποίηση δανείων, αλλά ουτε μνήμα δεν θα βρεθει γι’ αυτούς που θα συγκαλύψουν την προδοσία.


ΕΜΕΙΣ κυριε εισαγγελέα, θεωρούμε πως πεσατε θύμα της δόλιος χάλκευσης της δικογραφίας, σύμφωνα με αυτα που αποκαλύπτονται σημερα. Ειμαστε σίγουροι πως δεν σας έταξε καποια προαγωγή ο αρμόδιος υπουργός, ουτε είχατε κάποιο δυσβάσταχτο δανειο που θα μπορουσε να τακτοποιηθεί εαν κάνατε μια “παραβασουλα” καθηκοντως.

Σημερα ομως, γνωρίζετε. Γνωρίζετε πως αυτοί που εξαπάτησαν τον Ελληνικο λαο για να τον εξοντώσουν, εξαπάτησαν και εσας για να τους φυγαδευσετε. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονος οτι προτείνατε την αθώωση


αυτων που δολίως εξύφαναν την μεγαλύτερη ληστεία του Ελληνικου κράτους μετα την κατοχή.

Διότι κυριε εισαγγελέα, το χρημα ειναι σαν την ύλη. Διέπεται απο την αρχη διατήρησης του. Δεν υφίσταται λοιπον ο όρος “χάθηκαν χρήματα”. Δεν υφίσταται έλλειψη δόλου οταν καποιος υποχρεώνει εναν τίμιο άνθρωπο να πληρώνει στο διπλάσιο την βενζίνη του, στο τριπλάσιο το πετρέλαιο του, στο πολλαπλάσιο το ρεύμα του, την διακράτηση του ακινήτου του, κλπ.


Δεν υπαρχει “μείωση συντάξεων” χωρις παράλληλα να αυξάνεται το πορτοφόλι κάποιου αλλού. Αυτο το μέγιστο παραμυθι ας σταματήσει.
Ετσι, καθε ευρώ που έχασαν οι Ελληνες λόγω μνημονιου, το καρπώθηκαν αυτοί που έφεραν το μνημονιο. Στοιχειώδες.


Ποιοι το έφεραν; Μα φυσικά αυτοί που διόρισαν τον Γεωργίου για να βαλει τον μανδύα επικύρωσης της ανάγκης.
Θυμάστε αλήθεια τον απατεώνα Παπακωνσταντινου κυριε εισαγγελέα; Αυτος ο ανθρωπος που κάλυψε εν ψυχρώ την κλοπή δημοσίου χρήματος, θα έσωζε το… Δημόσιο χρημα;
Έλεος!


Η παραδειγματικη καταδικη του Γεωργίου λοιπον, ανοίγει τον δρόμο για την εξάρθρωση της εγκληματικής συμμορίας που διέλυσε την χωρα. Και ειναι ο μονόδρομος για την διαγραφή με νομικά επιχειρήματα του χρεους προς το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. Το μεγαλύτερο μερος δηλαδη, αντί να κυνηγάμε το εγκληματικό φέσωμα των λαών της Ευρώπης, που ειναι και το μονο νόμιμο χρεος βάσει της συνθήκης της Λισαβονας.


Κυριε εισαγγελέα λοιπον, στην μητέρα των μαχών, δεν υπάρχουν ανηξεροι. Θα σας παραπέμψουμε στις εικόνες του πτώματος ενος ναζιστη προδοτη που έκανε βόλτα στην Ιταλία, αφου καμμια πολη δεν δεχόταν να δώσει μνήμα στο κτήνος.
Μπορει η κυρια ανακρίτρια να ηταν επιρρεπής, να ειχε προβλήματα και να ηταν γενικώς ευάλωτη. Εσεις πλεον δεν εχετε καμμια δικαιολογία, παρά μονον την δυνατότητα να επιλέξετε τον τροπο που θα γραφτεί το όνομα σας στην ιστορία…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)