Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Στην συγκέντρωση - διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο του Άρεως με πορεία στη Βουλή των Ελλήνων, την Κυριακή 27 Μαρτίου, εκτιμάται ότι παρευρέθηκαν περισσότερο από 50000 κόσμος. 
Θα επιθυμούσαμε να  ευχαριστήσουμε όσους παρευρέθηκαν τόσο τους λαϊκούς όσους και τους κληρικούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν Έλληνες πολίτες ερχόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας, από όλες τις ηλικίες, κληρικοί και πιστοί με το νέο ημερολόγιο αλλά και με το παλαιό, όλοι μαζί ενωμένοι, αφήνοντας στην άκρη τις διαφορές που πιθανόν να έχουμε μεταξύ μας, δείξαμε ότι δεν αποδεχόμαστε στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, θα είμαστε ενωμένοι ώστε να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς της πατρίδας μας, τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ και τη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.



Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 15:00 και οι βασικοί ομιλητές ήταν τέσσερις, δύο λαϊκοί που ανάπτυξαν τεχνολογικά τη κάρτα του πολίτη και δύο κληρικοί (με το νέο ημερολόγιο και με το παλαιό). Μέτα από τις ομιλίες ξεκίνησε η προκαθορισμένη πορεία προς τη Βουλή, η συμμετοχή του κόσμου ήταν ενεργή φωνάζοντας συνθήματα κατά της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κρατώντας Ελληνικές Σημαίες.
Με τη πορεία να καταλήγει στη Βουλή, έγιναν σύντομες ομιλίες από τα οργανωτική επιτροπή και στη συνέχεια παραδόθηκε το ψήφισμα προς τη Βουλή.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ










ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)