Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Φίλος του Μπαλτά διευθυντής στο Μέγαρο Μουσικής με 4.600 ευρώ το μήνα

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την πρόσληψη του γενικού διευθυντή στο Μέγαρο Μουσικής καθώς και ο μισθός του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, που έχει στενές σχέσεις με την οικογένεια Μπαλτά, ο οποίος θα λαμβάνει μηνιαίως 4.600 ευρώ. Ενας εξαιρετικός μισθός σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα “Ελευθερία του Τύπου” σε σημερινό σχόλιο: “Το ΦΕΚ με το μισθό του γενικού διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής δημοσιεύθηκε χθες και το ύψος των απολαβών του Δημήτρη Παπαδημητρίου ορίστηκε στα 4.600 ευρώ, με την υπογραφή του
αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γ.Χουλιαράκη και της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου. Οχι άσχημα για την Ελλάδα της κρίσης…”

tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)