Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Πρόσκληση του Δήμου Παιανίας σε διάλεξη αιρετικής ομάδας (γιόγκα)


Όπως μπορεί κανείς να διαβάσει στην παραπάνω Πρόσκληση ο Δήμος Παιανίας Ανατολικής Αττικής διοργανώνει διάλεξη με θέμα τη γιόγκα σε συνεργασία με το Κέντρο Σατυανάντασραμ! Την πρόσκληση υπογράφει ο Δήμαρχος Παιανίας Δημήτρης Δάβαρης. Η συγκεκριμένη όμως οργάνωση έχει χαρακτηριστεί από την Ιερά Σύνοδο ως ομάδα ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Πίστη.
Δείτε στην ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Ελλάδος:
ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ
- 331 Σατυανάντασραμ Ελλάδας

1 σχόλιο:

  1. έχουμε χάσει την δική μας πνευματική παράδοση γι'αυτό αναζητάμε πνευματικότητα σε ξένα μονοπάτια. όταν μάλιστα αυτά τα μονοπάτια μας επιτρέπουν να διατηρούμε ένα μέρος τουλάχιστον του εγωισμού μας είναι πιο εύκολα.

    δεν συμφέρει να λιώνουμε την καρδιά μας μέσα από την ταπείνωση για να πλησιάσουμε τον συνάνθρωπό μας και το Θείο Στοιχείο.

    η οδός όμως της Αρετής είναι στενή και τεθλιμμένη.

    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)