Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Η αληθινή γαλάζια πατρίδα. Τι ΑΛΛΑΞΕ στα Ελληνοτουρκικά κύριε Μητσοτάκη;


Σε εποχή που η απειλή από την Τουρκία είναι πιο έντονη από ποτέ, η Ελλάδα πρέπει να υψώσει το ανάστημά της. Ο Ερντογάν διατυμπανίζει το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας», αγνοώντας το διεθνές δίκαιο, τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και των νησιών του Αιγαίου. 
Δεν αρκείται μόνο στην παραβίαση των θαλασσίων μας συνόρων, αλλά προσπαθεί να διαβρώσει την ελληνική ψυχή με φόβο και υποτέλεια, οι ψαράδες μας καθημερινά αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες απειλές από τους Τούρκους ψαράδες που φτάνουν μέχρι τις παρυφές του Αγίου Όρους. 
Οι ίδιοι ομολογούν, πως ΠΟΤΕ στο παρελθόν δεν είχε συμβεί παρόμοιο γεγονός χωρίς να απαντά άμεσα το λιμενικό μας. Όλοι ρωτούν ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ; Και εμείς ρωτούμε ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ κύριε Μητσοτάκη; 
Ακόμη, ο Τούρκος πρόεδρος προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει τη Θράκη και να χτίσει συμμαχίες που αποσκοπούν στη διεκδίκηση και αμφισβήτηση των ελληνικών εδαφών. Η πατρίδα μας δεν έχει την πολυτέλεια της αδράνειας. 
Δεν μπορούμε να στεκόμαστε αμέτοχοι ενώ ο εχθρός επενδύει στη στρατιωτική ισχύ, εξοπλίζει τα Σκόπια και ενισχύει τις σχέσεις του με κράτη που έχουν ιστορικά στραφεί εναντίον μας. 
Η Ελλάδα πρέπει να προασπίσει τα εθνικά της συμφέροντα με αποφασιστικότητα, να επενδύσει στην εθνική άμυνα και να χτίσει στρατηγικές συμμαχίες που θα εξασφαλίσουν την κυριαρχία μας. 
Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε στον κόσμο πως η Ελλάδα δεν φοβάται. Η ιστορία μας είναι γεμάτη με ηρωικές στιγμές, όπου οι Έλληνες αντιστάθηκαν σε υπέρτερους εχθρούς και κέρδισαν την ελευθερία τους. 
Αυτή την κληρονομιά οφείλουμε να τιμήσουμε και να προφυλάξουμε. Δεν παραδίδουμε τη γη μας, τα θαλάσσια σύνορά μας, τον πολιτισμό μας. Με την ενότητα στο λαό μας,ισχύ και αποφασιστικότητα, η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. 
Ο εχθρός πρέπει να γνωρίζει πως είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, με όποιο και αν είναι το κόστος. Αυτή είναι η δική μας ΑΛΗΘΙΝΗ «Γαλάζια Πατρίδα», η δική μας ιερή γη, και θα την προστατεύσουμε ΣΥΝ ΘΕΏ, με όλες μας τις δυνάμεις. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος "ΝΙΚΗ" 

(Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο https://youtu.be/OLSwHaUpKF8?si=MBDGr...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)