Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: στο ΑΙΣΧΟΣ: Απόπειρα αιφνιδιαστικής προβολής της ταινίας τα «Αδέσποτα Κορμιά» στην Καβάλα.

 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ Νεότερη Ενημέρωση (Κυριακή 8/9/24, 4:30 μμ)




Η πρόσφατη απόφαση από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας για την άμεση έναρξη εργασιών στο χώρο, ακύρωσε τα σχέδιά τους για προβολή του ντοκιμαντέρ «ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ» με την βλάσφημη αφίσα αύριο 9/9/2024 στην Καβάλα, στον ανοικτό κινηματογράφο «Ζέφυρος».


Όμως, παρά το ότι κρίθηκε παράνομη η συνέχισης λειτουργίας του ιδιότυπου αυτού «κινηματογράφου»
με ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του πριν λίγες ώρες, 
ο «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ»
 αδιαφορεί για την απαγόρευση 
και καλεί τον κόσμο να ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ κανονικά για «να πλαισιώσει» τις προβολές!
Δείτε την:

«Καλούμε τους φίλους, τα μέλη, τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν με την παρουσία τους την πραγματοποίηση των προβολών» γράφουν στο facebook του (εδώ


Αντιλαμβανόμαστε όλοι πολύ καλά ποια προβολή τους «καίει» να γίνει.

Επιμένουν να προβάλουν το προκλητικό αυτό ντοκιμαντέρ με την βλάσφημη αφίσα αύριο Δευτέρα 9/9/24 στον θερινή κινηματογράφο «Ζέφυρος» στην Καβάλα.

Όπως φαίνεται από την νέα ανακοίνωση τους, λογικά αύριο Δευτέρα μέχρι το μεσημέρι θα ασκήσουν πιέσεις στην Περιφέρεια να ανακαλέσει την απόφασή της.



Αφού λοιπόν με το «έτσι θέλω» ανακοινώνουν έμμεσα ότι η προβολή ΘΑ ΓΙΝΕΙ, και καλούν τον κόσμο για να επιβάλουν την απόφασή τους αυτή, 

είναι πλέον ευθύνη των ορθοδόξων πιστών ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ειρηνικά στον διασυρμό των πιο ιερών προσώπων και συμβόλων της Ορθόδοξης πίστης μας.

Αρκετά χλευάστηκε και ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός και η Παναγία μητέρα μας και ο Τίμιος Σταυρός από σκηνοθέτες, παραγωγούς ταινιών και σεναριογράφους. Ας χλευάσουν τώρα πρόσωπα και σύμβολα άλλων θρησκειών αφού νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτό κάνουν «τέχνη». 
Δεν το κάνουν όμως. Είναι φανερή η εμπάθεια και το μίσος τους για τα ιερά πρόσωπα της ορθόδοξης εκκλησία μας.

Αύριο Δευτέρα λοιπόν, μας δίνεται η ευκαιρία «να πλαισιώσουμε και εμείς με την παρουσία μας» την προβολή για να ρωτήσουμε δια ζώσης την παραγωγό γιατί ποτέ δεν τυχαίνει να χλευάσει άλλες θρησκείες. 
Να την ρωτήσουμε ακόμη πόσες χιλιάδες ευρώ έχει πάρει από το Ελληνικό κράτος και τους φορείς του, για την υλοποίηση της παραγωγής αυτής.
Να την ρωτήσουμε και ΓΙΑΤΙ και στα 3 επίμαχα θέματα που διαπραγματεύεται (εκτρώσεις, παρένθετες μητέρες (για να γεννάνε τα παιδιά των ομοφυλόφιλων) και ευθανασία, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν προβάλλεται η αντίθετη άποψη.


Υπενθυμίζουμε ότι το κανονικό πρόγραμμα προβολής για αύριο αναγράφει την παιδική ταινία «ο Απίθανος Μόρις». Συνεπώς τίθεται ένα ακόμη ζήτημα για τα παιδιά που θα προσέλθουν και θα δουν την βλάσφημη αυτή αφίσα και την ακατάλληλη αυτή προβολή.  




Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
Η διαρκής ενημέρωση ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)