Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ!

Ο ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΜΩΤΡΟ



Γράφει ο Ηλίας Σκουντριάνος

Τα νοσοκομεία έχουν αδειάσει από αίμα διότι κανείς δεν πατάει πλέον για αιμοδοσία και ανάλογες «περιττές» δράσεις.
Καρκινοπαθείς μένουν πίσω στις θεραπείες τους. 

Τα γυμναστήρια άδειασαν, πολλοί δεν γυμνάζονται όπως γυμνάζονταν. Άτομα παραμελούν την υγεία τους και δεν επισκέπτονται νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα ή γιατρούς. 

Νέοι και νέες δεν μπορούν να συνάψουν νέες επαφές και σχέσεις από το Μάρτιο: απαγορεύεται η διασκέδαση και σύντομα θα δίνουν μάχη να μην καταλήξουν στο τρελάδικο.

 Κατεστραμμένοι επαγγελματίες και άνεργοι συμπληρώνουν αυτό το δυστοπικό σκηνικό. Επιπλέον, όπως συμβαίνει με κάθε κεντρικά σχεδιασμένη επιβολή, θα υπάρξουν και άλλες συνέπειες που είναι απρόβλεπτες ακόμα και στη νοητική σύλληψη τους.

Άνθρωποι θα πεθάνουν, θα αυτοκτονήσουν, θα αρρωστήσουν, θα χάσουν τους συντρόφους, τις οικογένειες τους και θα κλείσουν τα σπίτια τους. Το δράμα αυτό θα κρατήσει χρόνια και θα χαρακτηρίζει μια ολόκληρη γενιά, η οποία είναι ήδη τσακισμένη από τα μνημόνια.

Οι ελευθερίες μας καταστράφηκαν, γέμισε ο τόπος χαφιέδες, φασίστες και ηθικιστές-κριτές των πάντων. Ποινικοποιήθηκε η άποψη, η προσπάθεια εύρεσης εισοδημάτων η απασχόληση και το δικαίωμα στο κυνήγι της ευημερίας ή της ευτυχίας.

 Όλα αυτά, επειδή οι κυβερνήσεις είναι πλέον οι νέες θρησκείες, έχοντας ξεπεράσει την μεσαιωνική καθολική εκκλησία και την ιερά εξέταση. Αποφασίζουν επί της ζωής και του θανάτου.

Τουλάχιστον, «δεν γίναμε Σουηδία». Μια χώρα με σχεδόν μηδενικά κρούσματα (σήμερα, 26/8/2020 έχει 4% κρούσματα ανά εκατομμύριο, τη στιγμή που η υπόλοιπη Ευρώπη έχει αύξηση ως και 120%), με διατήρηση των στοιχειωδών ελευθεριών (τη στιγμή που η υπόλοιπη Ευρώπη εισέρχεται σε νέο κύκλο αυταρχικών μέτρων και διώξεων).

 Και με μισή οικονομική ύφεση σε σχέση με χώρες που επέβαλαν σκληρές καραντίνες και έχουν διπλάσιους κατά κεφαλή νεκρούς (τη στιγμή που οι νεκροί αυξάνονται εκθετικά στις χώρες με μεσαιωνικές καραντίνες και οι οικονομίες τους δέχονται τη χαριστική βολή).

Βάλτε τώρα τη μασκούλα σας, και βαράτε παλαμάκια στις ουρές του ΟΑΕΔ.

Ηλίας Σκουντριάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)