Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

TO ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ "EASTMED" ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ;



           Όταν έφεραν τον "east med" στην επιφάνεια και με ταχύτατες διαδικασίες κοινοποίησαν και ημερομηνία υπογραφής της Συμφωνίας, οι έχοντες γνώση της κατάστασης, παραξενεύτηκαν. 
           Ο λόγος ήταν διότι αυτός ο αγωγός, από πλευράς σχεδιασμού και κατασκευής, είχε κριθεί εξ αρχής, ως πολυδάπανη και πολύ χρονοβόρα κατασκευή και αυτά τον καθιστούσαν αντιπαραγωγικό και γενικά αντιοικονομικό έργο, που δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει πριν περάσουν 30 χρόνια.
           Γι' αυτό υπήρξε άλλωστε και η δήλωση  του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, που αποκάλυψε εμμέσως το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από αυτήν την συμφωνία, λέγοντας πως:  "Είναι Πολιτικής και διπλωματικής σημασίας η υπογραφή για τον EastMed".
           Μα όταν υπογράφεται μία τέτοια συμφωνία, πρωτίστως είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ και όχι πολιτικής και διπλωματικής. 
           Για να μην είναι λοιπόν αυτή η συμφωνία οικονομικής σημασίας  και από την άλλη να βλέπουμε πως ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ από την υπογραφή της συμφωνίας αυτής Η ΙΤΑΛΙΑ,  που είναι ο ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ σταθμός του αγωγού, πριν την Ευρώπη, καταλάβαμε πως κάπου αποσκοπούσε όλο αυτό το ΘΕΑΤΡΙΚΟ παρασκήνιο. 
            Η υπογραφή λοιπόν  του "east med" όπως αυτή έγινε, είναι ένα μεγάλο σεναριακό ΠΑΡΑΜΥΘΙ που το έγραψαν οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, με διπλό στόχο. 
           Πρώτον να δείξουν στον υπερόπτη Ερντογάν ότι έχουμε και "άλλη" επιλογή για τον αγωγό και μην νομίζεις ότι μπορείς να μας εκβιάζεις  και έτσι να του δημιουργήσουν μία διπλωματική πίεση  και δεύτερον, να ενισχύσουν το συνεχιζόμενο σεναριακό παραμύθι της ελληνικής ...."ανάπτυξης".
          Έτσι το έφεραν και το έπαιξαν δημοσίως ως κανονικό ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ  με τους γνωστούς θεατρίνους .... ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (Johnnie Walker)
για να παρακολουθεί το "πόπολο" την ... "ανάπτυξη"
και NA ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ Ο εκτός ελέγχου ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο "EAST MED" είναι ένα ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ έργο από  οικονομικής άποψης,
και πιο οικονομικά θα γινόταν ένας αγωγός "ΓΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ",
έτσι για καταλάβετε πόσο ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ είναι αυτή η ΘΕΑΤΡΙΚΗ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ"...!!!!
           Και επειδή καμία ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και κανένας σοβαρός πολιτικός δεν ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ σε τέτοιο θέατρο,  έτσι δεν συμμετείχε η Ιταλία.   Χρησιμοποίησαν τον αμφιλεγόμενο ψυχοπαθή Μητσοτάκη, και τον καθόλου αμφιλεγόμενο ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ Αναστασιάδη , για να παίξουν αυτό το διεθνές θέατρο.
        Η Ελλάς και η Κύπρος διαθέτουν σήμερα τις πιο υπάκουες θεατρικές μαριονέτες, που μπορούν να παίξουν ότι ρόλο τους δώσει το διεθνές θέατρο των Σιωνιστικών σκιών.  Αυτό το βλέπουν  και το έχουν  καταλάβει όλοι οι πολιτικοί Ευρώπης και Αμερικής, και τώρα αρχίζουν να το καταλαβαίνουν και οι καθεστωτικοί πολιτικοί, αλλά και οι αντάρτες του ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. 
           Αυτό βέβαια που έκαναν οι Ισραηλινοί αλλά δεν είχαν την ευφυΐα να το καταλάβουν, είναι ότι σε αυτήν την τρελή θεατρική συμφωνία,  μαζί με τον ψυχασθενή Μητσοτάκη και τον αλκοολικό Αναστασιάδη, έβαλαν να υπογράψει και τον δικό τους τον Νετανιάχου, που ο Θεός ξέρει τι κουσούρι και τι τρέλα κουβαλάει και αυτός, για να γίνεται έτσι εύκολα η τρίτη μαριονέτα της θεατρικής συμφωνίας.  που δεν ήταν οικονομικής αλλά  "πολιτικής  και διπλωματικής" σημασίας. 
            Ίδια πιόνια, ίδια κουστούμια, ίδιες γραβάτες, διαφορετικές ασθένειες και διαφορετική Ιστορία εθνών.  
             Υπάρχει εδώ ένας μεγάλος συμβολισμός που λίγοι τον κατάλαβαν, διότι αυτήν η "ΈΝΩΣΗ" των χεριών Ελληνισμού και Ισραήλ, δεν έχει ξαναγίνει. Και όταν μιλάμε για Ελληνισμό και Ισραήλ, μιλάμε για την Ιστορία του Πλανήτη Γη. 
            Η Ελλάς και το Ισραήλ έχουν διαδραματίσει και τα δύο έθνη, καθοριστικό, αλλά και διαφορετικό ρόλο στην διαμόρφωση της Ιστορίας των ανθρώπων στην Γη. ΄
           Η Ελλάς είναι υπεύθυνη για την προσφορά της στην ανθρωπότητα, σε ότι αφορά την ΓΝΩΣΗ, την ΓΛΩΣΣΑ, τις ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, τον ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ και την ευγενή άμυλα, αλλά έχει προσφέρει και τον  Χριστιανισμό, όπως και την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ της, σε κάθε επίθεση του κακού κατά της ανθρωπότητας  και αυτά τα αναγνωρίζει στην Ελλάδα η ανθρωπότητα.
           Το Ισραήλ από την άλλη, έχει και αυτό "προσφέρει" στην ανθρωπότητα. Ξεκίνησε πριν από 2000 χρόνια όταν "πρόσφερε" στην ανθρωπότητα την Σταύρωση του Μεσσία Χριστού και παρά την τιμωρία που έριξαν οι ίδιοι στον εαυτό τους και στα τέκνα τους και την είδαν μετά το 70 μ.Χ.  που έχασαν την γη τους και έζησαν κυνηγημένοι χιλιάδες χρόνια, αυτοί έμειναν αμετανόητοι. Συνέχισαν λοιπόν να "προσφέρουν" στην ανθρωπότητα, διαπλοκή, επαναστάσεις και έλεγχο των τραπεζών, εξαγορά συνειδήσεων, έλεγχο της εξουσίας,  δύο παγκόσμιους πολέμους για να εξαγοράσουν πάλι τη γη της Παλαιστίνης και εξακολουθούν να "προσφέρουν" δολοφονίες Παλαιστινίων κάθε ηλικίας και δολοφονία κάθε εχθρού τους.  Και ετοιμάζονται να "προσφέρουν" στην ανθρωπότητα και το Γ' παγκόσμιο πόλεμο, έτσι για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την μεγάλη πολιτικο-θρησκευτική τους ιδέα, δηλαδή την ανέγερση του τρίτου ναού του Σολομώντα, και την ανάδειξη του δικού τους "μεσσία".... 
           Βλέπουμε λοιπόν πως έδωσαν τα ΧΕΡΙΑ και έκαναν μία "ΕΝΩΣΗ" οι πολιτικοί αρχηγοί του Ελληνισμού και του Ισραήλ, σε μία τέτοια χρονική στιγμή, που τα πάντα γύρω μας "βρωμάνε παγκόσμιο πόλεμο".
           Και το ερώτημα είναι το εξής:
           Επάνω σε ποία ΒΑΣΗ έγινε αυτή "Ένωση" Ελληνισμού και Ισραήλ και μην πείτε οικονομική,  διότι δεν είναι οικονομική με αυτόν τον αγωγό ΠΑΡΑΜΥΘΙ και το παραδέχτηκε δημοσίως  και ο Τζέφρι Πάιατ. 
           Οπότε επάνω σε ποία βάση έγινε;  Επάνω στις  αρχές του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, της ΕΙΡΗΝΗΣ, της ευγενούς άμυλα και της Ορθοδόξου πίστεως του ΜΕΣΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ που πιστεύουμε οι Έλληνες, 
Ή επάνω στις ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ συνωμοσίες του Ισραήλ κατά της ανθρωπότητας και επάνω στις επιδιώξεις τους για την ανάδειξη του επερχόμενου δικού τους "μεσσία";;;
          Η ΕΛΛΑΣ πιστεύει στον ΜΕΣΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. 
          Το Ισραήλ όμως είναι το μόνο στον κόσμο που ΑΚΟΜΑ "ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ" τον "μεσσία Χριστό".   Για μας όμως  αυτός θα είναι ο αντίχριστος, όπως αναφέρεται στην "Αποκάλυψη του Ιωάννου".
          Τι θέλουν να συμβολίσουν;; "Ένωση" ΧΡΙΣΤΟΥ και αντίχριστου;
          Όπως θα κατάλαβαν , δυστυχώς , ΑΠΕΤΥΧΑΝ...!!!!!
          
          Ιωάννης Λαμπρόπουλος
          συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
          giannislampropoulos99@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)