Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ 19.1.2020, ὥρα 13.00



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
τὴν ΚΥΡΙΑΚΗ 19.1.2020, ὥρα 13.00

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ
ΤΩΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ – ΕΠΟΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΩΝ
ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΕΝΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ οι λογικοί άνθρωποι διερωτώνται: 

ΓΙΑΤΙ τα δυστυχισμένα θύματα του κάθε είδους βρώμικου πολέμου, όπου γης, δεν βοηθούνται να μένουν και ριζώνουν στις εστίες τους!

Και όχι μόνο αυτό. Μήπως πρέπει αντί να τους αποστέλνουμε ψάρια, να τους μάθουμε πως να ψαρεύουν, αντί είδη διατροφής, να τους εφοδιάζουμε με σπόρους και τεχνογνωσία, αντί νερό να τους μάθουμε να κάνουν γεωτρήσεις!

Βάσει διεθνών κανονισμών, οι τρίτες – πτωχές χώρες δύνανται να λαμβάνουν αγαθά (π.χ. γαλακτοκομικά προϊόντα, φρούτα κλπ) αντί να χύνονται στις θάλασσες ή να απορρίπτονται σε χωματερές και να μολύνουν το περιβάλλον, δηλαδή να διατίθενται δωρεάν στους δεινοπαθούντες συνανθρώπους μας.
Τώρα δε που η Ελλάδα μας και η Κύπρος μας είναι επίσημα τακτικά μέλη της Ενωμένης Ευρώπης, θα πρέπει να πρωτοστατήσουμε και να λαμβάνουμε τεράστιες ποσότητες των πλεοναζόντων αγαθών, για να διατίθενται ανά την υφήλιο σε σχολεία, ορφανοτροφεία, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, οικοτροφεία, στέγες γερόντων και πληθώρα άλλων δεινοπαθούντων συνανθρώπων μας, ώστε να μένουν οι ταλαίπωροι άνθρωποι στις εστίες τους και όχι να υποβάλλονται σε τέτοιες θανατηφόρες περιπέτειες.

Μέρος των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων προέρχονται από τις εμπόλεμες περιοχές της Συρίας (των ιστορικών περιοχών των Ασσυρίων, που ήσαν οι πιο γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί).
Όμως πάρα πολλοί προέρχονται και από την Αφρική, την υποσαχάρια περιοχή Νιγηρίας και λοιπές χώρες. Είναι ολοφάνερο ότι δεν πρόκειται περί εμπολέμων περιοχών.

Όλους τους ανθρώπους πρέπει να τους βλέπουμε σαν αδέλφια μας και να τους συμπονούμε.

Όμως οι «μεγάλοι» διαφορετικά αποφάσισαν: τώρα βρισκόμαστε ενώπιον μαζικών μετακινήσεων λαών από την Ασία - Αφρική και εποικισμό στην Ευρώπη.

Αλλά όταν λέγουν Ευρώπη, εννοούν Ελλάδα ( Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχοσλοβακία, Ιταλία και λοιπές χώρες αρνούνται κατηγορηματικά να δεχθούν μετανάστες. Και η κα Μέρκελ δέχεται όλη την «αφρόκρεμα» για την βιομηχανία της και τις βαριές ανθυγιεινές εργασίες. Και όλους τους ράθυμους μας τους επιστρέφει πίσω. 

Έτσι ο εποικισμός σταματά στην Ελλάδα.

Δυστυχώς, όμως, λόγω διαφορετικών γλωσσικών, οικονομικών, πολιτικών, θρησκευτικών και πολιτιστικών στοιχείων αυτών των λαών, ο εποικισμός (οι επιδρομές αλλοφύλων) είναι αδύνατον να μετατραπεί σε μόνιμη ειρηνική συμβίωση. Καθημερινώς ζούμε την εγκληματικότητα, αγριότητα, απάνθρωπη, αντιχριστιανική, αντικοινωνική και ανήθικη συμπεριφορά αυτών των λαών.

Λύσεις υπάρχουν. Απαιτείται πατριωτισμός, ορθολογισμός, τιμιότητα, συνέπεια.

Φθάσαμε στο «αδιαχώρητο», όχι μόνο στα αστικά κέντρα, όπου υπάρχει φόβος και τρόμος, όχι μόνο στα παιδιά, στις γυναίκες και στους γέροντες, αλλά και τους μεσήλικες, αλλά και στην επαρχεία (κυρίως στα περισσότερα νησιά μας, ιδίως τα νοτιοανατολικά, στις παραμεθόριες περιοχές μας, ιδίως την Αλεξανδρούπολη μας, αλλά και στις ερημωθείσες ορεινές περιοχές μας, καταντήσαμε ισχνή - ισχνότατη μειοψηφία από τώρα). Και όταν απέλθουν και οι ελάχιστοι εναπομείναντες γέροντες σχεδόν τετάρτης ηλικίας, τότε οι ορεινοί όγκοι θα αδειάσουν πλήρως από Έλληνες και εκεί θα βασιλεύουν αγροίκοι του Χότζα, Μπερίσα και των άλλων αδίστακτων μωαμεθανών και μαρξιστών ηγετών. 

Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε άφοβα για τις εργασίες μας,  κινδυνεύουμε μέσα στα σπίτια μας.

Καταντήσαμε σαν ξένοι στον τόπο μας!!!!!.....

Τους εξωτερικούς εισβολείς ο άριστα εκπαιδευμένος στρατός μας είναι εις θέση να τους κατατροπώσει. Όμως τους εσωτερικούς εχθρούς των πόλεων αδύνατον να τους αντιμετωπίσουμε.

Οι «μεγάλοι» μας διαβεβαιώνουν ότι θα μας προστατεύσουν. Αλλά όλα αυτά είναι λόγια για να επιβάλουν τα συμφέροντά τους (εξασφάλιση στη χώρα μας ατομικού υποβρύχιου, στη Σούδα μας, πυραύλων εδάφους / εδάφους,  ρομποτικών αεροπλάνων, ντρονς κλπ).
Και μετά θα μας λένε πάλι «Βρέστε τα μεταξύ σας».

Αν πράγματι ήσαν έντιμοι οι φίλοι μας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν ήταν «το ίδιο συνδικάτο», θα είχαν τρίξει τα δόντια στην Τουρκία και θα είχαν σταματήσει τις καθημερινές εγκληματικές πτήσεις της απάνω από τα νησιά μας μέχρι την Κάρυστο και την Λάρισα μας.
Δεν θα υπήρχε ο τρισάθλιος πολεμικός εξοπλισμός.
Τα τεράστια αυτά ποσά θα διατίθεντο για την ευημερία των λαών Τουρκίας και Ελλάδος.

Αντίθετα καθημερινώς οι αδελφοί του Λιβάνου και της Συρίας υποφέρουν από τους πολέμους που διεξάγονται εκεί και κανένας δεν ανοίγει το στοματάκι του, όπως δεν άνοιξε και κανένας το στοματάκι του για την τυραννία των χριστιανών του Μαυροβουνίου.  

Πρέπει όλοι να είμαστε στο ειρηνικό συλλαλητήριο μας μπροστά από την Βουλή – Σύνταγμα.

Οφείλουμε να μείνουμε απροσκύνητοι, ασυμβίβαστοι, αχρημάτιστοι από τις απάνθρωπες, αντικοινωνικές, αντεθνικές και αντιχριστιανικές ιδέες και αρχές και να προασπιζόμαστε με σθένος και καρτερία όλες τις κοινωνικές κατακτήσεις και την ακεραία πατρίδα, διότι προς χάριν αυτών έχουν χυθεί άπειροι ποταμοί αιμάτων.

Καλούμε τα εκατομμύρια υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων φίλων, να δώσουν το παρόν:
Μεμονωμένοι Πολίτες, Επιστήμονες, Σύλλογοι, Τοπικές Κοινωνίες, Δήμοι, Περιφέρειες.

Ευχόμαστε και καλούμε την Αστυνομία να περιφρουρήσει το Συλλαλητήριο με όλες τις δυνάμεις της και να μη χυθεί αίμα αθώων.

Τονίζομε κατ' επανάληψη:

Ας σπεύσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προς πραγματοποίηση του μεγαλεπήβολου και κολοσσιαίου μνημείου ευγνωμοσύνης, δοξολογίας, λατρείας και ευχαριστίας στον Ελευθερωτή Σωτήρα Χριστό, δηλαδή στην πραγματοποίηση του ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
Αυτό θα είναι το μόνο μέσο πού θα τονώσει και θα ενθαρρύνει το κατατρωθεν ηθικό και εθνικό σθένος των Ελλήνων.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΙΝ!

Υ.Γ. Παρόλο ποὺ γιὰ τὸν ἅγιο συνεργάτη μας, ἀείμνηστο ἐθελοντή μας Χρῆστο Γεωργίου οὐδόλως ἔχει ἐφαρμογὴ ἡ ἐντολὴ τοῦ Θεανθρώπου: «... ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτῷ· ἀκολούθει μοι, καὶ ἄφες τοὺς νεκροὺς θάψαι τοὺς ἑαυτῶν νεκρούς…» (Ματθ. 8,22, Λουκᾶς 9,59-60) καὶ διὰ τοῦτο πρέπει νὰ τιμήσουμε τὴν μνήμη του,ἐν τούτοις δείχνοντας  κατανόησιν σὲ αὐτὰ τὰ ἰδανικά, διὰ τὰ ὁποῖα ἀγωνιζόταν καὶ ὁ ἀείμνηστος Χρῆστος μας, θὰ κάνωμε ἱεράρχησιν τᾶν ἀναγκῶν. Τὸ καλύτερο μνημόσυνο διὰ αὐτὸν εἶναι  νὰ παραβρεθοῦμε ὅλοι τὴν ΚΥΡΙΑΚΗ 19.1.2020 μπροστὰ στὸ Κοινοβούλιον καὶ νὰ συνεχίσωμε νὰ ἀγωνιζώμεθα  ὑπὲρ βωμῶν καὶ ἑστιῶν.
Γιὰ τοὺς λόγους αὐτούς, ἡ ὡρισθεῖσα γιὰ τὸ μεσημέρι τῆς 19.1.20 συνεστίασις στὴν Μουσῶν 14, εἰς μνήμην τοῦ ἀειμνήστου ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26.1.2020, ὥρα 14.00.


ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΩΣ ΗΘΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ
&
ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210-3254321   ΦΑΞ 210-3236978
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.fotgrammi.gr
Ε-mail              fot_gram@otenet.gr

Facebook:        https://www.facebook.com/tamatouethnous/ 

                         &  Τάμα Έθνους (Φωτεινή Γραμμή)

Twitter: @PANEL_TAMA



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)