Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Συγκέντρωση – διαμαρτυρία 7 Φεβρουαρίου 2016 καί ὥρα 3μμ. στά Προπύλαια

SygkentrwsiKartaΣυγκέντρωση – διαμαρτυρία 7 Φεβρουαρίου 2016 καί ὥρα 3μμ. στά Προπύλαια
Σύσσωμος ὁ ἑλληνικός λαός ἑνώνοντας τήν φωνή του, κατεβαίνει 7 Φεβρουαρίου 2016 καί ὥρα 3μμ. στά Προπύλαια στήν μεγάλη συγκέντρωση-διαμαρτυρία πού ὀργανώνουν Ὀρθόδοξοι σύλλογοι, φορεῖς, ὀργανώσεις καί σωματεῖα, μεταξύ τῶν ὁποίων καί ἡ ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ γιά νά δηλώσουν τήν ἀντίθεσή τους

1) στή νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ πού ὕπουλα καί ἐκβιαστικά θέλουν νά μᾶς ἐπιβάλουν οἱ κυβερνῶντες,
2) στό ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ τῆς ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,
3) στήν ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ τοῦ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
4) στήν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ τῶν ΑΓΟΡΩΝ
5) στήν ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ καί τήν ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ τῶν ΛΑΩΝ
6) στήν ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ τῆς ΕΛΛΑΔΟΣ


Μετά τό πέρας τῶν ὁμιλιῶν θά πραγματοποιηθεῖ πορεία στήν Βουλή τῶν Ἑλλήνων (πλατεία Συντάγματος).

πηγή: orthros

4 σχόλια:

  1. Αυτή η εκδήλωση δεν έχει εκκλησιαστική ευλογία, ακριβώς διότι κεντρικός ομιλητής είναι ο σχισματικός ρασοφόρος Μεθόδιος, ο οποίος ψευδώς προβάλλεται σαν «καθηγούμενος της Ι.Μ. Εσφιγμένου Αγίου Όρους». Οι λόγοι του εν λόγω ατόμου είναι εμπρηστικοί και η εν γένει στάση του διχαστική και αντιεκκλησιαστική. Η παρουσία και διοργάνωση από παλιοημερολογίτες είναι σοβαρός λόγος φαλκίδευσης και καπελώματος της συγκέντρωσης. Θα πρέπει να γίνει ΑΛΛΗ συγκέντρωση, πραγματικά εκκλησιαστική, δίχως την παρουσία σχισματικών, παραεκκλησιαστικών και παρασυνάγωγων ή άλλων φανατικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλιο ιστολογίου ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:
    Το είδαμε κι αυτό, η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ δημιουργεί ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΙΣΤΕΩΣ.
    Βγαίνει ο καθένας και γράφει ότι του έρθει, το εάν έχει εκκλησιαστική ευλογία αυτή η συγκέντρωση δεν μπορεί να το πει κανένας άσχετος, ιδιαίτερα αν δεν γνωρίζει καν ποιοι είναι οι βασικοί ομιλητές και ποιοι θα αναφέρουν ένα χαιρετισμό για την εκδήλωση.
    Επίσης η ευλογία αυτής της συγκέντρωσης είναι από μητροπολίτες από μοναστήρια και από το Άγιο Όρος.
    Είναι ντροπή σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της πατρίδας να εμφανίζονται κάποιοι κακόβουλοι που σπέρνουν την διχόνοια, ο φανατισμός κύριοι και κυρίες ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ είναι αντίθετος από την ταπεινότητα που θα έπρεπε να σας διακατέχει.
    Είναι τροπή σας να αναφέρετε περί καπελώματος της συγκέντρωσης από τους παλαιοημερολογίτες, μια που αυτοί κατέχουν το μικρότερο ποσοστό των διοργανωτών. Το ίδιο ακούσαμε κάποτε από τους παλαιοημερολογίτες ότι θα τους καπελώσουν το νέο ημερολόγιο, αυτοί οι άνθρωποι όμως τους αξίζει το περιθώριο, διότι η νοοτροπία τους είναι άκρως εγωιστική και στοχεύουν στην ατομική τους προβολή και όχι να διαπράξουν το χρέος τους σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί..
    Αφού η διάνοια σας είναι ελάχιστη και δεν μπορείτε να κατανοήσετε ότι ο εχθρός είναι κοινός τόσο με το παλαιό όσο και με το νέο ημερολόγιο, σας προτείνουμε να διοργανώσετε την δικιά σας συγκέντρωση και να αλλάξετε την ονομασία σας από ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ σε ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ με την ευλογία μας αδέλφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ, επισημαίνουμε πως μας απευθύνετε ηθική επίθεση και ειρωνεία, αντί για επιχειρήματα. Δικαίωμά σας βεβαίως. Αποτελεί αλήθεια ότι ο κεντρικός ομιλητής είναι καθηρημένος και σχισματικός, ενώ η στάση του στρέφεται ευθέως κατά της Ιεράς Κοινόττηας Αγίου Όρους. Η συντριπτική πλειονότητα των πιστών θα δει το ράσο και δεν θα καταλάβει ότι πρόκειται για σχισματικούς. Πάλι θα έχουμε τις γνωστές αυτοδικαιώσεις περί «πολιορκημένων αγωνιστών», όπως και τις κορώνες κατά της κανονικής διοίκησης της Εκκλησίας. Είναι προτιμότερη η εκκλησιαστική μας στάση, μακριά από προβατόσχημους λύκους, αλλά και με την ευλογία της Εκκλησίας, παρά με μεμονωμένες φωνές. Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
    2. Δεν βρίσκεστε μέσα στην κληρικολαϊκη επιτροπή, έτσι καλό θα ήταν να μην συνεχίσετε το ψέμα σας, ιδιαίτερα μέσα σε ένα ιστολόγιο που δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση ενάντια της κάρτας πολίτη και την ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
      Μάθετε λοιπόν ότι ο Μεθόδιος δεν θα είναι κεντρικός ομιλητής.

      Αγαπητέ της ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ είστε βαλτός από το σύστημα για να διχάσετε την κοινή γνώμη.
      Αναφέρεστε στο τέλος "... με την ευλογία της Εκκλησίας..." δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο Χριστόδουλος δεν υπάρχει πια; ή μήπως θέλετε να σας αναλύσουμε ότι κάποιοι Μητροπολίτες με το νέο ημερολόγιο έχουν αποδεχθεί τη κάρτα πολίτη , ενώ παλαιότερα η Ιερά Σύνοδος είχε αποφασίσει οτιδήποτε είναι ηλεκτρονικό δεν τον παραλαμβάνουμε.
      Αφού δεν κάνετε τίποτα εσείς οι ίδιοι για την κάρτα πολίτη, καλύτερα θα ήταν να μην κρίνετε κανέναν...
      ενώ περιμένετε δήθεν την ευλογία της Εκκλησίας.

      Έτσι θα περιμένετε και τον αντίχριστο να τον προσκυνήσετε με την ευλογία πάντα της Εκκλησίας ...

      Σας ευχαριστούμε κι εμείς.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)