Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ



ΠΕΤΕΕΜΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΚΛΑΔΟΥ ΤΕ01 ­ ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ
Text Box: Αριθμ. Πρωτ.: 07
ΑΘΗΝΑ, 10-9-2014
ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1974           
Προσωρινή Δ/νση:
ΟΛΜΕ Ερμού & Κορνάρου 2
Τηλ.  210 3230073
FAX. 210 3227382 – 3311338
Ηλεκτρονική. Δ/νση:
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΤΕΕΜ στηρίζει τον συνάδελφο   Παύλο Αντωνόπουλο, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και ιστορικό μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ, από τους μεγάλους απεργιακούς αγώνες των καθηγητών, που δικάζεται στις 16 Σεπτεμβρίου 2014, με τις ανυπόστατες κατηγορίες για «αντίσταση κατά της Αρχής» και συμμετοχή σε παράνομη πολιτική συγκέντρωση.
Καταγγέλλουμε τη βάρβαρη πολιτική που συλλαμβάνει εκπαιδευτικό με την κατηγορία  ότι «συμμετείχε σε απαγορευμένη διαδήλωση», προκειμένου να διεξαχθούν οι φιέστες ανάληψης της ελληνικής προεδρίας, στις 8 Γενάρη 2014, χωρίς καμία διαμαρτυρία και ενόχληση των καλεσμένων της τροϊκανής συγκυβέρνησης!

Ο καθηγητής Παύλος Αντωνόπουλος είχε συλληφθεί δυο ώρες πριν την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδιναν εκπρόσωποι κομμάτων, οργανώσεων και συνδικάτων, ενώ ο καταδότης (όργανο τάξης) δεν παρουσιάζεται στο δικαστήριο να καταθέσει τους λόγους της σύλληψης και ποια τα παραπτώματα του συναδέλφου.
Το δικαίωμα στη συμμετοχή σε ειρηνική διαδήλωση και στην οργανωμένη αντίδραση πνίγεται καθημερινά. Δε θέλουν πολίτες που να αγωνίζονται  ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση και ΕΕ, αλλά με το νόμο και την τάξη να φοβίσουν και να λυγίσουν όσους αγωνίζονται για την αποτροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)