Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Είστε εδώ:ΠΟΛΙΤΙΚΗ»ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Η δήλωση του θρασύδειλου, δεν ήταν μια απερίσκεπτη πρωτοβουλία ενός θρασύτατου αλαζόνα που έχει το ακαταλόγιστο λόγω γελοιότητας, αλλά μέρος ενός σχεδίου βρώμικου, που είχε τη συγκατάθεση του καθ όλα συνενόχου πρωθυπουργού, και πρωτίστως της κατοχικής διοίκησης.
Αυτό το πισώπλατο χτύπημα σε βάρος της εθνικής περιουσίας (γιατί αυτήν ακριβώς στοχοποιούν γι ακόμη μια φορά τα κυβερνητικα ανδρείκελα), δεν αποσκοπεί κυρίως στην...
εκλογική διευκόλυνση της καταρρέουσας συγκυβέρνησης, αλλά επιχειρεί να διευκολύνει την προώθηση ενός ύπουλου και αντεθνικού σχεδίου, χορογραφημένου απόλυτα από τις δυνάμεις της Κατοχής.
http://4.bp.blogspot.com/-FJm0jw9Wopo/VCHNtIc8wNI/AAAAAAAA28M/8HG6Kx_2IVs/s320/434343.jpgΗ πρώτη αποτίμηση της ζημιάς από αυτή την προδοτική στάση Γεωργιάδη αν και είναι τραγική, αποτιμημένη σε νούμερα, και αρκεί από μόνη της για την άμεση σύλληψή του και τη δήμευση της περιουσίας του, που όφειλαν ήδη να είχαν διατάξει οι Έλληνες δικαστές, αποτελεί μονάχα ένα μικρό δείγμα για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.
Η βασική επιδίωξη του Γεωργιάδη όπως και του ίδιου του πρωθυπουργού, μέσα από τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζουν σε βάρος της ίδιας τους της πατρίδας, στοχεύει σε δυο πράγματα με εργαλείο τα αποτελέσματα από τη δημιουργία τραπεζικού πανικού.
  • Πρώτον: Να διευκολυνθεί το κατοχικό σχέδιο για την απροκάλυπτη υφαρπαγή των Ελληνικών τραπεζών από τον κατοχικό διαχειριστή
  • Και…
  • Δεύτερον: Στη δημιουργία του απαραίτητου άλλοθι, προκειμένου και με αφορμή το «άδειασμα» των τραπεζών, να ενεργοποιηθεί και η τελική φάση του σχεδίου για οριζόντιο κούρεμα των καταθέσεων, που θα τσακίσει ότι απέμεινε όρθιο στη λαϊκή αποταμίευση.
Ο πρωθυπουργός είναι απόλυτα συνένοχος σ αυτή τη συντονισμένη προδοτική επιχείρηση σε βάρος της πατρίδας, και το δρόμο αυτής της συνενοχής ακολουθεί δυστυχώς και η ελληνόφωνη δικαιοσύνη, όσο παραμένει άφωνη και δε διατάσσει την άμεση σύλληψη και τη δήμευση της περιουσίας του πατριδοκάπηλου εφιάλτη, πολύ δε περισσότερο τώρα, που το έγκλημα δεν πιθανολογείται απλώς, αλλά αποτυπώνεται και σε αριθμούς μέσα από τα 87 εκατομμύρια που ήδη εκταμιεύθηκαν μέσα σε τρείς μόνο ημέρες.
Υ.Γ. Θορυβημένος από την απροσδόκητη αποκάλυψη του αντεθνικού του ρόλου, ο θρασύδειλος (όπως άλλωστε κάθε πατριδοκάπηλος) μιλώντας σήμερα σε πρωϊνη εκπομπή του MEGA, δήλωσε πως όσον αφορά στον ίδιο και τις ευθύνες που έχει στην ασυνεννοησία που επικρατεί στην πολιτική σκηνή (έτσι προσδιορίζει το προδοτικό στίγμα της στάσης του), τόνισε ότι αν φταίει εκείνος για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, προτίθεται να αποχωρήσει από το προσκήνιο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)