Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Άδωνις εμπαίζει την μνήμη των αυτοχείρων.



Σχόλιο: αναφέρεται στις αυτοκτονίες και στον λαϊκισμό, λέξεις που ούτε είναι ικανός να πιάσει στο στόμα του. Μιλάμε για τον άνθρωπο που εκπροσωπεί την κυβέρνηση και που για αυτούς η κάθε αυτοκτονία είναι ένας ακόμα αριθμός, αυτό που ονομάζουν παράπλευρες απώλειες, από την πολιτική τους, χωρίς κανένα σεβασμό στη μνήμη τους.  Επίσης όποιος αναφερθεί στο λαό του προσθέτουν την ταμπέλα του λαϊκιστή, μια μέθοδο που χρησιμοποιεί συχνά ο κυρ. Βενιζέλος και φαίνεται να έχει υιοθετήσει και ο βιβλιοπώλης που πέρασε στην άρχουσα τάξη.

Σε αυτή τη χώρα η παρατεταμένη βλακεία αμείβεται με μία υπουργική θέση …  

Δεν είδαμε πόσα "πουλάκια" έπιασε στο twitter αυτή η ανακοίνωση:

Άδωνις: Τώρα που μειώνονται οι αυτοκτονίες, τι θα πουν οι κατ' επάγγελμα λαϊκιστές; 
Προκαλεί μέσω Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

«Τώρα που μειώνονται οι αυτοκτονίες τί θα πουν οι κατ' επάγγελμα λαικιστές;» διερωτάται μέσω Twitter ο τέως υπουργός Υγείας και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, προκαλώντας εκ νέου μέσω Διαδικτύου.

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη βασίζεται στην είδηση που προέκυψε από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Δικτύου Καταγραφής του Κέντρου Πρόληψης της Αυτοκτονίας της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κλίμακα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, με αφορμή τη 10η Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης της Αυτοκτονίας, το πρώτο οκτάμηνο του 2013 οι αυτοκτονίες ήταν 229 (193 άνδρες και 36 γυναίκες), ενώ το ίδιο διάστημα το 2014 οι αυτοκτονίες ανήλθαν σε 209 (173 άνδρες και 36 γυναίκες).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)