Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τι συμβαίνει με τους ομήρους των τζιχαντιστών;

isis
Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει σχετικά με τους ομήρους των τζιχαντιστών, πρώην αιχμάλωτος.
Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Didier Francois, ο οποίος απελευθερώθηκε από τους τρομοκράτες νωρίτερα φέτος, δήλωσε ότι οι όμηροι των τζιχαντιστών στα βίντεο εκτελέσεων είναι τόσο ήρεμοι διότι δεν
συνειδητοποιούν ότι είναι έτοιμοι να πεθάνουν.
daily tzixantistes
«Οι κρατούμενοι απειλούνται με εκτέλεση αρκετές φορές, ενώ οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πραγματοποιούν εικονικές σταυρώσεις». Έτσι, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ποτέ δεν ξέρουν πότε θα τους σκοτώσουν στ” αλήθεια. «Τους εξαντλούν. Δεν πιστεύουν ότι θα τους εκτελέσουν. Νομίζουν ότι είναι ένα είδος πρόβας κάθε φορά» λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας σχετικά με το γιατί τα θύματα, συμπεριλαμβανομένου του Βρετανού David Haines, παραμένουν ήρεμα ακόμα και δευτερόλεπτα πριν από το θάνατό τους, ο δημοσιογράφος είπε: «Δεν συνειδητοποιούν αυτή τη φορά θα συμβεί στα αλήθεια».
francois
Ο 53χρονος δημοσιογράφος Didier Francois δεν είχε μιλήσει παρά ελάχιστα για την κράτησή του από τους Τζιχαντιστές, σεβόμενος τους πρώην συγκρατούμενους του. «Δεν μίλησα ποτέ γιατί οι απαγωγείς μου με είχαν απειλήσει με αντίποινα. Είχαν πει ότι θα σκότωναν όσους κρατούσαν αν μιλούσα. Έχω μιλήσει με τις οικογένειες των απαχθέντων αλλά δημόσια προτιμώ να μην λέω πολλά».

Πηγή: Daily Mail



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)