Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Εβραίο-σιωνιστές απειλούν ιστολόγιο και δημοσιογράφο μέσα στη χώρα.

Το είδαμε κι αυτό, η πολυπολιτισμική Αθήνα έγινε κέντρο απειλής του Ελληνικού λαού από Ραβίνους Εβραιοσιωνιστές.
Συγκεκριμένα με το βίντεο που ακολουθεί η δημοσιογράφος Πόπη Σουφλή, ιδιοκτήτρια του ιστολογίου «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» δέχεται απειλές για την ζωή της από τον Ραβίνο Μοντερχάι Φριζή, για την στάση και τις απόψεις που προβάλλει στο ιστολόγιο της.






Μπορεί να έχουμε δεχθεί την είσοδο και την εισβολή των εκατομμυρίων μεταναστών στην χώρα και να ανεχόμαστε την κατάληψη θέσεων εργασίας από αυτούς, ενώ οι Έλληνες πεινάνε.

Μπορεί να τους δεχόμαστε με την ανοχή της Χριστιανικής πίστης, επειδή όλοι οι άνθρωποι είναι δημιουργήματα του Θεού. 

Μπορεί να ανεχόμαστε τις ανακοινώσεις τους και τα βίντεο τους, επειδή σεβόμαστε την ελευθερία λόγου, όμως δεν μπορούμε να αποδεχθούμε απειλές  και την επιβολή του Ισλάμ μέσα στην ίδια μας τη χώρα


Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους μετά τις δημόσιες απειλές; Να κάνουν τζιχάντ (ιερό πόλεμο στο όνομα του Αλλάχ) σε όποιο ιστολόγιο δεν συμφωνεί μαζί τους; Ή μήπως να αρχίσουν να μας αποκεφαλίζουν όπως κάνουν στις Αραβικές χώρες;


Η ειρηνική συνύπαρξη των Ελλήνων με αυτές τις ρατσιστικές «διαβολοφερμένες» ομάδες, οφείλεται στην ανωτερότητα του Ελληνικού λαού, που σέβεται την ανθρώπινη ύπαρξη, την προσωπικότητα, την ελευθερία αλλά και από την αγάπη για τον συνάνθρωπο του, δίνοντας πολλά χρόνια χέρι βοηθείας σε όλους αυτούς που τώρα έρχονται να μας απειλήσουν.


Φαίνεται ότι ο αντιρατσιστικός νόμος τους δίνει την δύναμη να τον εκμεταλλευτούν και να ξεσπαθώσουν, αναδεικνύοντας τον δικό τους ρατσισμό και κόμπλεξ, μάλιστα πριν ακόμα αυτός ο νόμος επικυρωθεί από την Βουλή των Ελλήνων.  

Προφανώς έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα στο μέλλον, επειδή ρατσιστές δεν είναι ο Ελληνικός λαός αλλά αυτοί που αυτοαποκαλούνται αντιρατσιστές. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις απειλές του Ραβίνου δείτε απευθείας στο ιστολόγιο:

(θα ακολουθήσει μια ανάλυση για τον ορισμό Τζιχαντ)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)