Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Γερμανικές επιχειρήσεις θεωρουν λάθος τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Μόσχα 14 Σεπτεμβρίου- Ria Novosti, Οι κυρώσεις της ΕΕ ενάντια στην Ρωσία αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές, και δεν έχει επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα των πολιτικών , δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής για την Οικονομία της Ανατολικής Γερμανίας Eckhard Cordes
στην συνέντευξη που έδωσε στην Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Ελπίζαμε ότι η καθυστέρηση των κυρώσεων θα ενίσχυε την ανακωχή στην Ουκρανία . Οι νέες κυρώσεις δεν θα οδηγήσουν στην άρση της έντασης. ''Πιστεύω ότι είμαστε στην αρχή επικίνδυνων σπιράλ κυρώσεων ....'' Σχολίασε ο Cordes για τα πρόσφατα κατασταλτικά μέτρα που λαμβάνονται από την ΕΕ.

Σύμφωνα με τον Cordes, οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας ήταν ''ένα λάθος''. Μέσα στην Γερμανική μεσαία τάξη επικρατεί βαθιά απογοήτευση με το θέμα των κυρώσεων ,-πρόσθεσε-. Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται κυρίως στην Ρωσία δεν μπορούν εύκολα να στραφούν σε άλλες αγορές και αντιλαμβάνονται την απειλή για την ύπαρξή τους.

Άλλωστε είπε,'' στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, είναι αδύνατων από τις κυρώσεις να απομονωθεί μια τέτοια τεράστια και πλούσια σε φυσικούς πόρους Χώρα, όπως η Ρωσία. Έτσι, κάνουμε περισσότερο κακό στο εαυτόν μα και δεν καταφέρνουμε να επιτύχουμε τα αναμενόμενα πολιτικά αποτελέσματα΄΄ είπε ο Cordes.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)