Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ενημέρωση των Ελληνικών Blogspots για τη διαδικτυακή χρήση ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟΥ της Συγκέντρωσης - Διαμαρτυρία ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ στις 06/02/2011 .


Θέμα: Ενημέρωση των Ελληνικών Blogspots για τη διαδικτυακή χρήση ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟΥ της  Συγκέντρωσης -  Διαμαρτυρία ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ στις 06/02/2011 .

Σας παραθέτουμε για κοινή χρήση τα videos από τη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της 06/02/2011 στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ενάντια στη κάρτα του πολίτη και τη παγκόσμια δικτατορία.

Δείτε τον σύνδεσμο:





  ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ, ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ). ΟΥΔΕΙΣ ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΡΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ.
 Η συμμετοχή του απλού ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ κάθε ηλικίας (από παιδιά μέχρι υπερήλικες) και από όλα τα μέρη της Ελλάδας (από την Κρήτη μέχρι την Ορεστιάδα) ήταν αξιοσημείωτη. Αυτό-οργανώθηκαν σε ομάδες σε κάθε πόλη, κάνοντας γνωστή σε όλους την διεξαγωγή της συγκέντρωσης, τους λόγους της μη αποδοχής μας της Κάρτας Πολίτη αλλά και τη συλλογή υπογραφών κατά της κάρτας.
  Εμείς θα επιθυμούσαμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ όλο αυτό το ΚΟΣΜΟ που ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ για αυτή τη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ τόσο υλικά αλλά ακόμα περισσότερο με την ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!! Επίσης ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!! σε όσους παρίστανται στη συγκέντρωση από την επαρχία διανύοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα για να είναι μαζί μας!!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ BLOGSPOT – ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
  Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δημιούργησαν Blogspot: http://eleftheroiellines.blogspot.com με αφορμή την προτροπή διαχειριστών από αξιόλογους διαδικτυακούς τόπους, να ξεφύγουμε από την διαχείριση σελίδων και ομάδων μέσα στο Facebook και να ασχοληθούμε σοβαρότερα με την ενημέρωση του Ελληνικού Λαού. Δεν είμαστε επαγγελματίες στο χώρο αλλά διακρινόμαστε από την αγάπη για την πατρίδα μας αλλά και την έντονη Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη που μας διακατέχει. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα σοβαρό επίπεδο, για εμάς οι λέξεις παραπληροφόρηση – ψέμα και υποκρισία είναι ανήκουστες και κατακριτέες.  Στα πρώτα μας βήματα μέσα στο διαδικτυακό χάος οι απόψεις σας και οι κριτικές σας θα μας είναι πολύτιμες, ζητάμε τη βοήθεια σας αλλά και τη συνεργασία σας, ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτό που ονομάζεται «κοινό καλό», βάζοντας το πετραδάκι μας για το χτίσιμο ενός καλύτερου μέλλοντος για τη χώρα μας αλλά και τις υπόλοιπες γενιές.

    Επίσης θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις σελίδες και τα Blogspot που συμμετείχαν ενεργά,  αναρτώντας θέματα σχετικά με τη συγκέντρωση της 06/02/2011 αλλά και αυτής της 12/12/2011 κατά της Κάρτας του Πολίτη. Εμείς δε σταματάμε τον αγώνα για την ελευθερία και συνεχίζομαι με την συμμετοχή μας στην επόμενη συγκέντρωση – διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου, στο Πεδίον του Άρεως. Επισημαίνουμε ότι την ίδια έμφαση που δώσαμε για την Κάρτα του Πολίτη πρέπει να δώσουμε και για την Φοροκάρτα η οποία από μόνη της είναι η απόλυτη υποδούλωση και την προωθεί παράλληλα η κυβέρνηση. Η Φοροκάρτα μας υποδουλώνει οικονομικά και μας κάνει απόλυτους δέσμιους του συστήματος και της κάθε εξουσίας. Είναι το 666 για όσους έχουν θρησκευτική συνείδηση καθότι όλα τα προϊόντα χρησιμοποιούν το Bar code (γραμμωτό σύστημα) και μέσω αυτού εισέρχονται όλα τα δεδομένα, επίσης μας οδηγεί στην αχρήματη εποχή όπως αναφέρεται στην Αγία Γραφή.

Τέλος λίγα λόγια για το τι σημαίνει Ελευθερία για τους Αρχαίους Έλληνες:
  Γράφει ο Ξενοφών ότι σε ερώτημα του Κριτόβουλου ο Σωκράτης τοποθετήθηκε ως εξής: «Γιατί και αυτοί είναι δούλοι πολύ σκληρότερων δυναστών, άλλοι της λαιμαργίας, άλλοι της ασελγείας, άλλοι των μεθυσιών, άλλοι φιλοδοξιών ανοήτων και δαπανηρών, δυναστών που σκληρά εξουσιάζουν τους ανθρώπους τους οποίους κυριεύουν ώστε όσο μπορούν αυτοί να εργάζονται τους αναγκάζουν να ξοδεύουν για τις επιθυμίες τους όσα με κόπους από την εργασία τους κέρδισαν. Όταν καταλάβουν ότι είναι ανίκανοι να εργάζονται από γηρατειά τους εγκαταλείπουν να γερνάνε, ενώ προσπαθούν να τους μεταχειρίζονται ως δούλους. Αλλά έχουν χρέος οι άνθρωποι να πολεμάνε εναντίον των τυράννων αυτών για την ελευθερία τους, με μεγαλύτερο πάθος με το οποίο μάχονται με τα όπλα εναντίον εκείνων που προσπαθούν να τους κατακτήσουν».
 Εδώ βλέπουμε μια άλλη προσέγγιση για τους εσωτερικούς δυνάστες του Ανθρώπου. Για εκείνους που επιτρέπουν στον Νου να υποτάσσεται στη δουλεία του Σώματος...τους θεωρούσαν δούλους των παθών και υποτεταγμένους σε αφόρητη δεσποτεία. Ας μην αφήσουμε λοιπόν τα εσωτερικά μας πάθη να μας κάνουν δούλους αλλά ακόμα περισσότερο να αντιδράσουμε στη Νέα Εποχή στη Παγκόσμια Δικτατορία που ετοιμάζουν την Ταφόπλακα μας, η εποχή του Τζώρτζ Οργουελ δεν είναι μακριά.

Με τιμή και εκτίμηση,

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)