Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Η νόσος της ευλογιάς των πιθήκων


Μετά την πανδημία του κορονοϊού, την Πανώλη των Αιγοπροβάτων  - έτσι για να μη ξεχνιόμαστε και για να συντηρείται ο φόβος βαθιά στις καρδιές των ανθρώπων- η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) επιτίθεται  ΠΑΛΙ με μια νόσο, που στο άκουσμά της και μόνο παραλύεις,   τη νόσο της ευλογιάς των πιθήκων.

Τι πιο επιτυχημένο από το να περιέχει η νόσος την λέξη ευλογιά, όπως πριν, την λέξη  πανώλη  και πάει λέγοντας. Τα νοσήματα  αυτά κατά το παρελθόν προκάλεσαν όντως φοβερές πανδημίες και εξαφάνισαν ολόκληρες πολιτείες  και χωριά. Έτσι δικαιολογημένα στους ανθρώπους  παρέμεινε κρυμμένος, όπως ιατρικά το λέμε, ο μνημονικός   φόβος και ο τρόμος, ο οποίος ανακαλείται εύκολα στο συνειδητό των ανθρώπων.  Έτσι με ναυαρχίδα την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ),   η ΝΤΠ προωθεί τους νέους εμβολιασμούς και τις  νέες υποχρεωτικότητες  με την γνωστή και  πλέον αποτελεσματική συνταγή, την πρόκληση δηλαδή  ΠΑΛΙ του   ΦΟΒΟΥ και  του ΤΡΟΜΟΥ στους λαούς της γης,  που κυβερνούνται από τα πειθήνια  πιόνια τους. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίρνει άριστα και καταγράφει ρεκόρ συμμόρφωσης στα  κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ. 

 Ως ιατρός, έχω πολλά  αναπάντητα ερωτήματα που δεν μου  επιτρέπουν να αποδεχτώ το νέο αφήγημα. Ο ιός που προκαλεί τη νόσο της Ευλογιάς των πιθήκων είναι ένας  σταθερός   DNA ιός που μεταδίδεται όπως το  Aids και η ηπατίτιδα Β, εξ ομολόγου ορού δηλαδή, πρέπει να πραγματοποιηθεί μεταφορά αίματος ή παραγώγων αίματος (ακόμη και πολύ μικρών ποσοτήτων) από ασθενή σε υγιή, ή να μεταφερθεί με την σεξουαλική επαφή ή να βρεθούν σε τέτοια στενή σωματική επαφή  οι δυο τους, ώστε σωματικά υγρά ή υγρά από δερματικές αλλοιώσεις του πάσχοντα να μεταφερθούν στην κυκλοφορία του υγιή. Η νόσος αφορά κυρίως  στους ομοφυλόφιλους άνδρες  αφού η ομοφυλοφιλική επαφή ενοχοποιείται συχνότατα για την δημιουργία συνθηκών μεταφοράς του ιού από τον πάσχοντα στον υγιή.  Και ρωτώ,  πώς ένας τέτοιος ιός, με αυτό τον τρόπο μετάδοσης,  που αφορά συγκεκριμένες ομάδες,   μπορεί να προκαλέσει παγκόσμιο συναγερμό και παγκόσμιο κίνδυνο για την εκδήλωση νέας Πανδημίας; Θα πουν στους αδαείς, μα έχει υποστεί μετάλλαξη ο ιός. Η απάντηση σε αυτό είναι ότι,  όπως όλα τα είδη έτσι και οι  ιοί μπορεί σαφώς  να υποστούν μεταλλάξεις. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο ιός μπορεί να μεταμορφωθεί  πλήρως και να αλλάξει γενετική ταυτότητα· να γίνει δηλαδή από αιματογενώς μεταφερόμενος, αερομεταφερόμενος, προκαλώντας άμεση αναπνευστική λοίμωξη, και ενδεχομένως επιδημία και πανδημία. 

Αυτά γίνονται μόνο και μόνο για την κατατρομοκράτηση των ανθρώπων και την επιβολή νέων αντιεπιστημονικών υποχρεωτικών μέτρων(εμβολιασμών κ.τ.λ.) Πραγματικά δεν βλέπω τον λόγο σύστασης  τόσων εμβολιαστικών κέντρων στην χώρα μας  για την νόσο της ευλογιάς των πιθήκων.

Κάποιοι στον τόπο μας πιθηκίζουν ασύστολα  τις θέσεις της Νέας Αταξίας Πραγμάτων και κάποιοι πάλι  - εύχομαι αυτή τη φορά να είναι πολλοί λιγότεροι-  θα τις καταπιούν αμάσητες. Οι συνετοί θα αντισταθούν, οι συνετοί θα νικήσουν διότι έχουν την αλήθεια με το μέρος τους. Για εμάς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς η Αλήθεια είναι ο  Ιησούς Χριστός (Ιω,ιδ’ 6) ο οποίος,  όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, «ΕΞΗΛΘΕ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΗ»(Απ, στ΄ 2). 

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης

Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος "ΝΙΚΗ"

https://nikh.gr/arthra/arthra-nikis/1980-e-nosos-tes-eulogias-ton-pithekon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)