Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Παρίσι: Woke σχιζοφρένεια με σφραγίδα της ΔΟΕ – Αθλήτριες τρώνε «συμπεριληπτικό» ξύλο από άντρες πυγμάχους που δηλώνουν «θηλυκά»

Sportime.gr: Το γεωπολιτικό παρασκήνιο τoυ woke εξευτελισμού της πυγμαχίας

...Υπηρετώντας πιστά το δόγμα της woke νεοταξικής ατζέντας, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να τινάξει στον αέρα κάθε έννοια ευγενούς άμιλλας και αθλητικού πνεύματος.
Η ΔΟΕ έδωσε το πράσινο φως σε δυο βιολογικούς άνδρες πυγμάχους, που αυτοπροσδιορίζονται ως «γυναίκες», να αγωνιστούν κανονικά σε γυναικείες κατηγορίες πυγμαχίας, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Η Ολυμπιακή Επιτροπή επέτρεψε δηλαδή σε 2 άντρες να χτυπούν ανελέητα γυναίκες, μόνο και μόνο επειδή δήλωσαν ότι κι εκείνοι είναι «γυναίκες». Κατά τα άλλα για όλα τα δεινά των γυναικών, φταίει η… πατριαρχία! Και οι ίδιοι που πουλάνε αυτό το αφήγημα, ταπεινώνουν τις γυναίκες για χάρη των ΛΟΑΤΚΙ+ «προτύπων».
Προκειμένου να μη θιγεί στο παραμικρό, αλλά να διαφημιστεί η κατάργηση των βιολογικών φύλων, οι «ολύμπιοι» καρεκλοκένταυροι εξευτέλισαν το άθλημα (και όλα τα αθλήματα εν γένει) και αδικούν κατάφωρα το γυναικείο φύλο. Αθλήτριες που αφιερώνουν τη ζωή τους στη πυγμαχία κοπιάζοντας καθημερινά για μια διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες, βλέπουν σήμερα «θηλυκούς» μαντράχαλους να κλέβουν τον κόπο τους με τις ευλογίες των διοργανωτών...
Εξετάζοντας το παρασκήνιο αυτής της «δικαιωματιστικής» κόντρας μεταξύ ΔΟΕ (που δέχτηκε τους
woke πυγμάχους) και IBA (που τους απέκλεισε πέρυσι), μπορούν αμέσως να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, που εξηγούν πολλά. Πρόεδρος τη ΙΒΑ είναι ο Ρώσος Ουμάρ Κρέμλεφ, που κατηγορείται από τους γαλαζοαίματους «Αθάνατους» της ΔΟΕ (η οποία έχει ως πρόεδρο τον Γερμανό Τόμας Μπαχ) ως «άνθρωπος του Πούτιν»...
...Ο Κρέμλεφ υποστηρίζει ότι η ΔΟΕ επιχειρεί να «σκοτώσει» την πυγμαχία με την εισαγωγή των νέων «δικαιωματιστικών»
standards που ουσιαστικά «λειτουργούν υπέρ ενός φύλου και εις βάρος του άλλου»...
...Πίσω από την «Ολυμπιακή» αλητεία της ΔΟΕ που επιτρέπει σε δύο άνδρες να ξυλοκοπήσουν ανενόχλητοι γυναίκες και ίσως να πάρουν και μετάλλιο γι’ αυτό, κρύβεται μια ολόκληρη γεωπολιτική ατζέντα, ακριβώς γιατί ο
Wokeισμός είναι για τη Δύση ένα πολεμικό εργαλείο κοινωνικοπολιτικής καθυπόταξης λαών.

Δεν χρειάζεται καν να μπούμε σε επιχειρήματα του πόσο φρικτά άδικο είναι να μπαίνει στο ρινγκ ένας άνδρας που έχει περάσει από διαδικασία φυλομετάβασης, για να αντιμετωπίσει μια πραγματική γυναίκα. Το βιολογικό αβαντάζ του άνδρα, δεν παύει να υφίσταται όση ορμονοθεραπεία και να υποστεί ο οργανισμός του. Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι επιστήμονες και οι αθλητικές Αρχές, αλλά τηρούν τη στάση της ένοχης σιωπής μπροστά σε αυτήν την αντιαθλητική και ανήθικη φάρσα.

Όπως αναμενόταν οι αντιδράσεις είναι καταιγιστικές για την ελεεινή απόφαση της ΔΟΕ να τρώνε οι γυναίκες… «συμπεριληπτικό» ξύλο από άνδρες. Μετά και από την άθλια τελετή έναρξης, η ξεφτίλα του Wokeισμού αποκαλύπτεται ακόμη περισσότερο στο ευρύ κοινό.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα βίντεο που έγινε viral, από αγώνα του «θηλυκοποιημένου» Imane Khelif στο Μεξικό, το 2022, όπου γρονθοκοπεί αλύπητα την Μεξικανή πυγμάχο, Brianda Tamara, με τον αγώνα να διακόπτεται στον τρίτο γύρο.

«Δεν νομίζω ότι είχα νιώσει ποτέ έτσι στα 13 μου χρόνια ως πυγμάχος, ούτε σε χαλαρές προπονήσεις μου με άντρες. Όταν πάλεψα μαζί της, ένιωσα πολύ έξω απ’ τα νερά μου. Τα χτυπήματά της με πλήγωσαν πολύ. Δόξα τω Θεώ εκείνη την ημέρα βγήκα από το ρινγκ με ασφάλεια και είναι καλό που τελικά το κατάλαβαν…»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)