Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Mε σκάφος του λιμενικού πήγε ο Μητσοτάκης στο VIP γεύμα της Αντιπάρου

 


Υπάρχουν ηγέτες που θεωρούν ότι, όσο έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους, το κράτος ανήκει στην ιδιοκτησία τους και όλα τα μέσα που διαθέτει είναι για να εξυπηρετούν τους ίδιους, τους δικούς τους ανθρώπους, τις οικογένειές τους, τους φίλους τους. Αδυνατούν ή δεν θέλουν να διαχωρίσουν και να ξεχωρίσουν τον ιδιωτικό τους βίο από τα δημόσια καθήκοντά τους.

Ενας τέτοιος ηγέτης είναι, καταπως φαίνεται, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος την περασμένη Κυριακή δέσμευσε σκάφος του Λιμενικού μαζί με το πλήρωμά του για να μεταφέρει τον ίδιο και τη σύζυγό του (που της αρέσει και ο τίτλος «πρώτη κυρία») Μαρέβα Γκραμπόφσκι από την Τήνο, όπου είναι η παραθεριστική τους κατοικία, στην Αντίπαρο,  για να δειπνήσουν ιδιωτικά με τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο Τζεφ Μπέζος, τον ηθοποιό Τομ Χανκς και τη σύζυγό του, τον μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγό του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και τη σύζυγό

του, και τον δημοσιογράφο του CNN Αντερσον Κούπερ.

Το έχει ξανακάνει: Τον Ιούλιο του 2020 είχε δεσμεύσει ελικόπτερο του Στρατού για να μεταφέρει πάλι τον ίδιο και τη σύζυγό του από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο, ώστε να παρακολουθήσει τους «Πέρσες» του Αισχύλου, με σκηνοθέτη τον προφυλακισμένο σήμερα Δημήτρη Λιγνάδη…

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, την Κυριακή το απόγευμα, το σκάφος του Λιμενικού παρέλαβε το ζεύγος Μητσοτάκη από την Τήνο και το μετέφερε στο Δεσποτικό, νησάκι κοντά στην Αντίπαρο, όπου είχε προετοιμαστεί το δείπνο με τους πλούσιους Αμερικανούς. Το σκάφος δεν έφυγε, αλλά μαζί με το πλήρωμα παρέμεινε στο μικρό νησί μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, που ολοκληρώθηκε το δείπνο, προκειμένου να επιστρέψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του στην Τήνο.

Η πληροφορία δεν διαψεύστηκε, οπότε είναι εύλογο το διπλό ερώτημα πώς και γιατί ο πρωθυπουργός δέσμευσε για ένα ιδιωτικό δείπνο σκάφος του Λιμενικού με το πλήρωμά του, και μάλιστα για τόσο πολλές ώρες. Γιατί δεν ήταν επίσημη η συνάντηση – ήταν ιδιωτική. Αν ήθελε να τους δει ως πρωθυπουργός, θα έπρεπε να τους δεχθεί στο Μαξίμου.

https://www.dimokratianews.gr/politiki/531666/me-skafos-toy-limenikoy-mitsotakis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)