Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Τι ειναι αυτο το πράμα;

Σχόλιο από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:

Κατά την διάρκεια λήξεως των Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι αυτό το πράγμα βρισκόταν εμπρός από το άγαλμα της Απτέρου Νίκης, ένα άγαλμα που κανένας δεν δύναται να αντιγράψει, ένα άγαλμα που βρίσκεται στο μουσείο του Λούβρου και ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα εκθέματα, θα λέγαμε το τελειότερο άγαλμα που κατασκεύασε άνθρωπός και αυτό το σύγχρονο έκτρωμα τι παριστάνει μπροστά στο μεγαλείο του Ελληνικού πολιτισμού; Βρισκόταν και σε όλη την διάρκεια του Εθνικού Ύμνου και στην απόδοση της Ελληνικής σημαίας, αυτό δεν ήταν τιμή για τη χώρα μας, αλλά κατάπτωση της αξίας των συμβόλων και ιερών μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)