Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον Αστυνομικό Διευθυντή του Αγίου Όρους

 


Ήρθε σε γνώση μας και δημοσιεύουμε την επιστολή που απέστειλε ο γνωστός αγωνιστής κ.Μαρίνος Ριτσούδης

(ενδεικτικά θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αρνήθηκε να συμμετέχει στις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των ομόδοξων Σέρβων αδερφών μας, πράξη για την οποία δικάστηκε σε Στρατοδικείο),

προς τον Αστ.Δ/ντή του Αγ.Όρους
με αφορμή έγγραφό του τελευταίου για αίτημα «φιλοξενίας»(!!!) μεγάλου αριθμού αστυνομικών δυνάμεων για «εκτέλεση εξώσεων σε χώρους της Αγιορείτικης πολιτείας»
(με άλλα λόγια να να διώξουν από το Άγιο Όρος τους μοναχούς που ζούνε στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου).

 Όπως μας ενημέρωσε ο συντάκτης της επιστολής κ.Ριτσούδης, ουδέποτε έλαβε απάντηση από την Αστυνομική Διεύθυνση του Αγ.Όρους στην επιστολή του αυτή, η οποία επισημαίνει στον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων του Αγ.Όρους τις πνευματικές συνέπειες που θα έχει μια απόφαση αιματοκυλίσματος μέσα στο Άγιο Όρος.

 

 Κε Τσαγάνη Ιωάννη, 

Επί του σχετικού που επισυνάπτεται, ντροπή σας και μόνο ντροπή σας αν συμμετέχετε σε αυτό το αισχρό έγκλημα κατά της Αγιονύμου Πολιτείας, κατά της ανθρωπότητας.


Δεν θα πω πολλά, αλλά όποιος τολμήσει και κάνει συναίνεση στο έγκλημα, να περιμένει πολλά δεινά στην οικογένεια του, στο σπίτι του, στα παιδιά του, σε ότι αγαπάει και βρίσκεται συναισθηματικά δεμένος. Το γράφει στο Ευαγγέλιο, μάχαιρα έδωκες μάχαιρα θα λάβεις, και τα θεμέλια του σπιτιού σου θα τινάξεις στον αέρα και ετούτος είναι κανόνας ανεξαίρετος.
 

Όσοι απεργάζονται αυτή την αισχρουργία, και ας φοράνε μήτρες και ας φοράνε ράσα και ας είναι Πατριαρχες και ας είναι αρχηγοί σωμάτων ασφάλειας, Εθνοκτόνοι λογίζονται, προδότες της Πατρίδας.


 


Εφόσον πληρώνω φόρους για να έχετε τους μισθούς σας, έχω το δικαίωμα να σας αναθεματίσω όταν ξεφεύγετε από τα χρηστά ήθη, την ορθόδοξη παράδοση, την Ελλάδα την Πατρίδα και την Οικογένεια.
 

Αν πράξετε ετούτα του διαβόλου και ρημάξετε το Αγιον Όρος και το πνίξετε στο αίμα, δεν θα σας χωράει η Κόλαση ταλαίπωροι, δεν θα σας χωράει η γης, αταφοι και αλιωτοι θα είσαστε αποτρόπαιο θέαμα που θα ζεφη από οργή, θυμό και θειάφι. Δεν σας επιτρέπεται, δεν θα αθωώνεστε και 7 γενιές κατάρας θα έχετε πάνω σας, και πάνω στο σπέρμα σας.


Μαρίνος Ριτσουδης 

 

Επιμέλεια: Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

http://opaidagogos.blogspot.com/2024/08/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)