Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

INKA KRITIS Κεραίες Κινητής ΣΤΟΠ

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  675 10.06.2019


Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας  ΣΤΟΠ!!!
@ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ@

Τα αποτελέσματα των ερευνών των καθηγητών, σχετικά με τα όρια και τις  επικίνδυνες βιολογικές επιπτώσεις των Η/Μ ακτινοβολιών, συμπίπτουν:
Επιδράσεις στον αιματοεγκεφαλικό φραγμό που επιφέρουν από «επιδράσεις στη μνήμη βραχείας διάρκειας(Πανεπιστήμιο WASHINGTON) επιδράσεις στον ύπνο και τη γνωσιακή λειτουργία (διαταραχή των φυσιολογικών EEG ύπνου, μετά από έκθεση σε GSM ακτινοβολία διάρκειας 30 λεπτών, Πανεπιστήμιο Ζυρίχης) πονοκεφάλους, αϋπνία, ανορεξία, εκνευρισμό, διόγκωση του  θυρεοειδούς,  δυσκολία συγκέντρωσης,  συναισθηματική  αστάθεια, κατάθλιψη νευροφυτικές διαταραχές μέχρι μετάλλαξη στα γενετικά κύτταρα, καρκινογενέσεις, λευχαιμία, πρωτεύοντες εγκεφαλικοί όγκοι πιθανότητες διανοητικής καθυστέρησης, επίδραση των ραδιοκυμάτων στην ανάπτυξη του εμβρύου, υπογονιμότητα, παιδικός αυτισμός,  επίδραση στους καρδιακούς βηματοδότες, μικροκυματικά ακούσματα, μείωση μελατονίνης, στεφανιαία νόσος,  νόσος του Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ, κλπ.
Καταδεικνύουν σοβαρές μη-θερμικές,  βιολογικές επιδράσεις, με επίπεδα έκθεσης εντός των ισχυόντων (δυτικών) «ορίων επιτρεπόμενης έκθεσης», ή λίγο πάνω από τα όρια αυτά, όπως αλλαγή συμπεριφοράς, (ως προς την λήψη τροφής και την κινητικότητα), καθώς και φαινόμενα συνέργειας με ψυχοφάρμακα, (αμφεταμίνες-δηλαδή διαφορετικές αντιδράσεις για την ίδια δόση φαρμάκου).
« Με  την ταχύτητα που εξαπλώνονται τα  ασύρματα δίκτυα θα φτάσουμε στο σημείο εμείς οι γιατροί να θεραπεύουμε  καρκίνο τελικού σταδίου στα παιδιά μας»
«Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία διαταράσσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και οξειδώνει καταστρέφοντας τα κύτταρα»….
«Μερικές πιστοποιημένες επιπτώσεις της Η/ΜΑ είναι η καταστροφή της προστατευτικής μεμβράνης του εγκεφάλου, ο περιορισμός της μελατονίνης, η ορμονική διαταραχή (θυρεοειδής)η υπογεννητικότηταη παιδική λευχαιμία, ο καρκίνος του εγκεφάλου, ο αυτισμός  κ.λ.π.
«Έχει ήδη αποδειχθεί η σύνδεση της έκθεσης των ανθρώπων στις Η/Μ ακτινοβολίες των κεραιών βάσης με τη θραύση του DNA και με τη συνεπαγόμενη πρόκληση καρκινογενέσεων και με πληθώρα άλλων ασθενειών. Στις ακτινοβολίες των κεραιών κινητής τηλεφωνίας εξαιρετικά ευάλωτος είναι ο εγκέφαλος και γενικότερα ο οργανισμός ιδιαίτερα των παιδιών, αλλά και άλλων ευπαθών ομάδων  (πχ άτομα ήδη πάσχοντα από ασθένειες, έχοντα μειωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, φέροντα βηματοδότεςοι έγκυες γυναίκεςοι ηλικιωμένοι κλπ). Η επικινδυνότητα των ακτινοβολιών των κεραιών κινητής τηλεφωνίας επιβεβαιώνεται από πρόσφατο εύρημα της κατά 50% αύξησης των θανάτων από καρκίνο εγκεφάλου σε σχέση με αυτόν από τις λευχαιμίες σε παιδιά κάτω από 15 ετών (και με αυξητική τάση 2% το χρόνο). …..η τοποθέτηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας εκτός κατοικημένων περιοχών δεν είναι αδύνατη ούτε προκαλεί αρνητική επιρροή στην αποδοτικότητα των κεραιών»
«Ο μη θερμικός μηχανισμός  (των Η/Μ ακτινοβολιών)έχει συνδεθεί με αύξηση της εμφάνισης κρουσμάτων καρκίνου του εγκεφάλουλευχαιμίας και ιδιαίτερα παιδικής, διαταραχές του νευρικού συστήματος και επηρεασμός των νευρομεταβιβαστών με συνέπειες όπως ψυχολογικές διαταραχές, μελαγχολία, ανορεξία, ευερεθιστικότητα, κόπωση και κεφαλαλγίες. Επίσης με κυτταρικό πολλαπλασιασμό, μείωση της λειτουργίας των λεμφοκυττάρων κ.ά.» «οι συνέπειες της ακτινοβολίας γίνονται δυσμενέστερες για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού όπως παιδιά, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, ασθενείς και έγκυες γυναίκες, ενώ στις ομάδες υψηλού κινδύνου ανήκουν και οι τεχνικοί των κεραιών.
«Η τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ  ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ μέλημα» 
Συστήνουν  « την τοποθέτηση σταθμών βάσης  Κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων μακρύτερα  από αστικές περιοχές»
Συζητείται : 11 Μαΐου 2019
ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
(Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων-Προσωρινή Ρύθμιση Κατάστασης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)