Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;(Βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο Τραμπ, ο Ομπάμα, ο Πούτιν, ο Χι Τζίνπινγκ, η Τερέζα Μάη, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Ερντογάν, ο Εμμανουήλ Μακρόν, ο Ιουστίνος Τρουντό, η Βασίλισσα, ο Πάπας και οι άλλες μαριονέτες οδηγούν να φέρουν τον ένα Αντίχριστό τους στον κόσμο. Μην εμπιστευτείτε τους ανθρώπους, θέστε την εμπιστοσύνη στον Ιησού Χριστό.
Ιω. 14,6 Του λέγει ο Ιησούς• “εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανόν, εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν, εγώ είμαι η ζωή και ο χορηγός της αιωνίου ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δε δεν ημπορεί να έλθη προς τον Πατέρα, δια να απολαύση την αιώνιον ζωήν, παρά μόνον δια μέσου εμού.
Α Κορ. 15,1 Αδελφοί, σας υπενθυμίζω το Ευαγγέλιον, το οποίον εκήρυξα εις σας και το οποίον σεις παρελάβατε με πίστιν, στο οποίον και στέκεσθε σταθεροί και ακλόνητοι,
Α Κορ. 15,2 δια του οποίου και βαδίζετε ασφαλώς τον δρόμον της σωτηρίας εάν βέβαια το κρατήτε καλά, όπως σας το έχω διδάξει, εκτός εάν ματαίως και
ανωφελώς επιστεύσατε.
Α Κορ. 15,3 Διότι εν πρώτοις παρέδωσα εις σας με την διδασκαλίαν μου, αυτό που και εγώ παρέλαβα, ότι δηλαδή ο Χριστός απέθανεν επί του σταυρού δια τας αμαρτίας μας, όπως είχαν προφητεύσει και αι Γραφαί.
Α Κορ. 15,4 Και ότι ετάφη και ότι αναστήθηκε κατά την τρίτην ημέραν σύμφωνα με τας Γραφάς,
Is Vladimir Putin Part Of The One World Government?



Το Royal Arch Masonry είναι το πρώτο μέρος του συστήματος York Rite των Τεκτονικών βαθμών. Οι Βασιλικοί Αρχιμάρχοι συναντώνται ως Κεφάλαιο και το Κεφάλαιο των Βασιλικών Αρχών απονέμει τέσσερις βαθμούς: τον Δάσκαλο Μάστορον, τον Παλαιότερο Δάσκαλο, τον Άριστο Δάσκαλο και τον Βασιλικό Μασώνο
Ρωσική αρκούδα. Η ρωσική αρκούδα είναι ένα ευρέως διαδεδομένο σύμβολο (γενικά μιας ευρασιατικής καφέ αρκούδας) για τη Ρωσία, που χρησιμοποιείται σε κινούμενα σχέδια, άρθρα και δραματικά έργα από τον 16ο αιώνα και σχετίζεται τόσο με τη Ρωσική Αυτοκρατορία, τη Σοβιετική Ένωση και τη σημερινή Ρωσική Ομοσπονδία.
Αποκ. 13,12 Υποτάσσεται δε και εκτελεί όλην την εξουσίαν του πρώτου θηρίου, πειθαρχικόν σαν εκτελεστικόν όργανον εμπρός εις αυτό. Παρασύρει δε και κάμνει την γην και εκείνους που κατοικούν εις αυτήν να προσκυνούν το πρώτον θηρίον, του οποίου η θανάσιμος πληγή έχει θεραπευθή.
Astana Kazakhstan – The New World Order Secret City



Ερντογάν & Η Επιστροφή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας
Erdogan & The Return Of The Ottoman Empire



Ματθ. 6,22 Ο λύχνος, που φωτίζει και εξυπηρετεί το σώμα, είναι το μάτι (λύχνος δε που φωτίζει την ψυχήν είναι ο νους, το λογικόν που σας έχει δώσει ο Θεός). Εάν λοιπόν το μάτι είναι γερό και καθαρό, όλον το σώμα θα φωτίζεται, θα είναι φωτεινόν (έτσι θα φωτίζεται και η ψυχή σου, εάν ο νους και η καρδία σου δεν έχουν τυφλωθή από την προσκόλλησιν στους επιγείους θησαυρούς).
Ματθ. 6,23 Εάν όμως το μάτι σου είναι κατεστραμμένον και ανίκανον να ίδη το φως, όλο το σώμα σου θα είναι βυθισμένο στο σκοτάδι. Εάν λοιπόν το φως, που σου έδωκεν ο Θεός (ο νους δηλαδή και η συνείδησις, εξ αιτίας της προσκολλήσεως εις τα υλικά αγαθά), είναι σκοτάδι, τότε το ηθικόν σκοτάδι της ψυχής σου πόσον πυκνόν και αδιαπέραστον θα είναι;
ISIS or EYE-SIS & Her Eye of Providence – She-Ra Exposed



Ιω. 14,6 Του λέγει ο Ιησούς• “εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανόν, εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν, εγώ είμαι η ζωή και ο χορηγός της αιωνίου ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δε δεν ημπορεί να έλθη προς τον Πατέρα, δια να απολαύση την αιώνιον ζωήν, παρά μόνον δια μέσου εμού.
Αυτό είναι μια έκθεση για τα μέσα ενημέρωσης και την κυβέρνηση. Είναι οι ηθοποιοί που πλανεύουν τις μάζες με την εξαπάτηση των φύλων τους και οι νέοι το πιστεύουν. Το πρόβλημά μου είναι ότι πιέζουμε την κοινωνία κάτω από ένα μη αναστρέψιμο μονοπάτι κάτω από το δρόμο των Σοδόμων και Γομόρων για καταστροφή. Τίποτα νέο κάτω από το φως της αλήθειας. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και πάλι.
Εφ. 6,12 Διότι ο αγών, που έχομεν αναλάβει, δεν είναι αγών προς ανθρώπους με αίμα και σάρκα, αλλά προς τας πονηράς αρχάς και εξουσίας, προς τα πλήθη των πονηρών πνευμάτων, προς τους καταχθονίους κοσμοκράτορας, που κυριαρχούν επί ανθρώπων ευρισκομένων στο βαθύ σκότος του αμαρτωλού τούτου αιώνος. Ο αγών μας διεξάγεται αναντίον των πνευματικών αυτών πονηρών όντων και γίνεται χάριν της κληρονομίας της βασιλείας των ουρανών.
Εφ. 1,7 Πράγματι δια του Υιού του ελάβομεν και έχομεν την απελευθέρωσιν από την δουλείαν της αμαρτίας και την σωτηρίαν με το αίμα του, που εχύθη επάνω στον σταυρόν και εδόθη δια την εξαγοράν μας. Ελάβομεν έτσι και έχομεν την συγχώρησιν των αμαρτιών μας σύμφωνα με τον πλούτον της χάριτός του.
Transformers & Decepticons – The Baphomets Endgame Is Upon Us!



This is the MOST AMAZING TRUTH! (R$E)



Ρωμ. 6,18 Ετσι δε, αφού εγίνατε ελεύθεροι από την αμαρτίαν, υπεδουλώθητε εις την αγιότητα και την αρετήν.
The Book Of Enoch With Full Animation



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)