Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Αντιεξουσιαστές αποφασίζουν τα επόμενα βήματα σε συνέλευση στο Πολυτεχνείο!


Ραντεβού για συνέλευση εντός του Πολυτεχνείου, μέσα στο κτήριο Γκίνη, έδωσαν στις 21:00 χτες το βράδυ άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Του Μιχάλη Τεζάρη
ΠΗΓΗLawandorder.gr
Η γνωστοποίηση της ενέργειας τους, έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την ψήφιση της άρσης του ασύλου που στόχο είχε να καταστήσει τα πανεπιστήμια χώρους
εκπαίδευσης και διάσωσης ιδεών και την απομάκρυνση «μπαχαλάκηδων» και παραβατικών στοιχείων.


Μάλιστα σε ανάρτησή τους σε ιστότοπο αναρχικών ιδεών υποστηρίζουν πως, «οι μπάτσοι προχώρησαν επίσης και σε εισβολή στο σπίτι συντρόφων από την κατάληψη Gare», ενώ καταλήγουν με συνθήματα κατά τις αστυνομίας και αλληλεγγύης σε καταλήψεις και μετανάστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάλεσμα είναι και στα αγγλικά.

defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)