Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ετοιμασθείτε να ψέλνετε μαζί με τους αγγέλους…….

Αποτέλεσμα εικόνας για χάρις Θεού
Ο Θεός παιδιά μου θα δώσει τέτοια ευλογία και ευγνωμοσύνη στην χώρα αυτή ( την Ελλάδα ) τις ώρες της παγκόσμιας δυσκολίας, ώστε ότι θα γεννηθεί επάνω στην Γη της θα είναι διπλό ( στην παραγωγή ) θα είναι ευλογημένο!

Ευγνωμοσύνη θα δώσει και ευγνωμοσύνη θα πάρει ( Ο Θεός ) διότι και αυτό θα είναι διπλό.

Θα ζήσετε παιδιά μου σε μια χώρα χρυσαφένια, σε μια χώρα που ο ήλιος θα χαμογελά πρωί και βράδυ ( παραβολικά )

Διότι για την χώρα αυτή εργάστηκαν άπειροι Μάρτυρες, Μαρτύρησαν με το όνομα του Χριστού στα χείλη τους, και εν ονόματι Του, αλλά ταυτοχρόνως με τον νου τους στην Ελλάδα ( υπέρ Πίστεως και Πατρίδος )

Αυτές οι θυσίες, οι ουράνιες θυσίες, έχουν καλύψει την χώρα μας απ’ ακρη εως άκρη, και η ευλογία Του Θεού τίμησε, τιμά και θα τιμήσει τις θύσεις αυτές!

Παιδιά μου αυτή η χώρα η χώρα μας, είναι η χώρα Του Κυρίου, όλη η γη είναι η χώρα του βέβαια, αλλά φαντασθείτε ότι μένετε σε ένα πάμπλουτο σπίτι όμως σας αρέσει να κάθεστε πάντα σε ένα μέρος πιο πολύ.

Ε! και Ο θεός διάλεξε την γωνιά Του………… σ’ αυτην την γωνιά θα ακουστούν οι ψαλμοί των αγγέλων, θα ακουστή η βοή των καθαρών νερών.

Η γωνιά αυτή θα εμπλουτίζεται από των καθαρών φωτων…………

Ετοιμασθείτε να ακούσετε αυτά που δεν έχετε ακούσει ποτέ, ετοιμασθείτε να ψέλνετε μαζί με τους αγγέλους.

Παιδιά μου η γραφή σας θα αλλάξει και θα γίνει όπως ήταν πριν, η νοημοσύνη σας θα φθαση εκεί που δεν φθασατε ποτέ ως τώρα. Και σ’αυτην την γωνιά, σ’αυτην την Γη, ευτυχισμένοι εσείς με ποιον δίπλα θα περπατήσετε;

Γ’αυτό παιδιά ειλικρινή μετάνοια, εξομολόγηση και κατάθεση ψυχής στο Πατέρα σας

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ……… ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ!

ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, θα περάσατε μέσα από έναν δρόμον που δεξιά και αριστερά θα καίγονται με φλόγες που δεν θα έχετε ξαναδεί.

Η ζέστη μπορεί να σας κάψει την άκρη των μαλλιών, όμως άθικτοι θα περάσατε απέναντι…….

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να τα δημοσιεύσω

GEWKWN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)