Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Αφιερωμένο στο Spiegel για τα περί φοροδιαφυγής!


Ποιος είναι ο χοντρός κύριος δίπλα στην γερμανίδα καγκελάριο;

 Από την Σοφία Οι μη «μυημένοι» – στα του ποδοσφαίρου – ίσως αναρωτηθούν «ποιος είναι ο Ούλι Χένες» ή τι ακριβώς τους θυμίζει το όνομα!!! Πρόκειται για έναν παλιό, εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, «ιερό τέρας» της Μπάγερν και της Εθνικής Γερμανίας και μέχρι πρότινος πρόεδρο του συλλόγου του Μονάχου. Προσφάτως ο Ούλι Χένες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών για φοροδιαφυγή, χωρίς αναστολή!!!
(ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;;)

Η καταδίκη του, αναζωπύρωσε στην Ελλάδα και δικαίως τα συνήθη κλισέ για τη Γερμανία που «ως χώρα έχει νόμους και κανείς δεν εξαιρείται από την εφαρμογή τους». Mια χώρα σαν την δική μας με άχρηστες, λαδωμένες και διαπλεκόμενες
αρχές – δικαστικές, αστυνομικές και διοικητικές – που δεν κάνουν «τα στραβά μάτια για χάρη κανενός».
Η ιδιότητα του Ούλι ως προσωπικού φίλου της Άνγκελα Μέρκελ ανέλαβε να ενδυναμώσει το κλισέ σε βαθμό. κακουργήματος, ή, έστω, φληναφήματος: «Εκεί κανένα λαμόγιο δεν γλιτώνει, εάν ξεσκεπαστεί.».
Ναι, εκεί, στη χώρα της Siemens. Συγκεκριμένα ο Χένες είχε παραδεχθεί ότι απέκρυψε περίπου 18 εκατ. ευρώ, ενώ τελικά είχε αποκρύψει 27.2 εκατ. ευρώ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΟΡ – Μ1 ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 2 ΔΙΣ.) σε φόρους εισοδήματος σε μυστικούς λογαριασμούς σε ελβετική τράπεζα.
Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν καταδικάστηκε από το δικαστήριο σε 3,5 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή και σήμερα, Δευτέρα, ξεκίνησε την έκτιση της ποινής του στη φυλακή του Λάντσμπεργκ. Σε αυτή είχε φυλακιστεί και ο Αδόλφος Χίτλερ το 1923 και είχε ολοκληρώσει την συγγραφή του βιβλίου-σύμβολο του ναζισμού «Ο Αγών μου».
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)