Σάββατο 9 Μαΐου 2015

70 χρόνια από την άνευ όρων συνθηκολόγηση της ναζιστικής γερμανίας (βίντεο)

Τις πρώτες μέρες του Μαίου του 1945 η ναζιστική γερμανία είχε καταρρεύσει, οι Σοβιετικοί  ήταν κύριοι του βερολίνου και των ανατολικών περιοχών της γερμανίας ενώ οι άλλες συμμαχικές δυνάμεις Βρετανοί,Αμερικανοί και Γάλλοι έλεγχαν την υπόλοιπη γερμανία.

Η αυτοκτονία του Χίτλερ στις 30 Απριλίου του 1945 εκμηδένισε την δύναμη της Γερμανίας και ανάγκασε τους διαδόχους του αιμοσταγή δικτάτορα να υπογράψουν την άνευ όρων συνθηκολόγηση στις 9 Μαΐου του 1945 στο προάστιο Κάρλσχορστ του Βερολίνου.

Και ένω οι συμμαχικές δυνάμεις ανακαλύπτουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης

των ναζι εγκλήματα που δε χωρά και ο πιο διεστραμμένος ανθρώπινος νους οι λαοί της Ευρώπης πανηγυρίζουν με την προσδοκία ότι αυτός θα ήταν ο τελευταίος πόλεμος που έζησε η ανθρωπότητα........Δείτε το βίντεο...

rafail.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)