Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η έξοδος από την κρίση….. συνεχίζεται εντατικά.

Κρεμάστηκε 49χρονος πατέρας δύο παιδιών

autoktonia2 Κρεμασμένος από ένα καδρόνι σε αποθήκη δίπλα από το σπίτι του βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ένας 49χρονος επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών.

Τον 49χρονο βρήκε νεκρό η γυναίκα του,στις Παπαδάτες Αιτολωακαρνανίας, ενώ οι λόγοι που τον ώθησαν στην αυτοκτονία ήταν, κατά πληροφορίες, οικονομικοί, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με την δουλειά του.




Νέα αυτοκτονία σοκάρει την Κρήτη! 39χρονος, πατέρας τριών παιδιών «βούτηξε» σε γκρεμό.


Κρήτη: Πατέρας τριών παιδιών βούτηξε στο κενόΆφωνη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά και ολόκληρου του νησιού με την αυτοκτονία του 40χρονου σερβιτόρου και πατέρα τριών παιδιών που επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του βουτώντας στο κενό από μια γέφυρα στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, ο 40χρονος σερβιτόρος φαίνεται πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται η πίεση αυτή να τον οδήγησε στην απελπισμένη πράξη. Ο ίδιος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του από το πρωί της χθεσινής ημέρας χωρίς να δώσει σημεία ζωής.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 19:00 όταν ο 40χρονος, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου. Τότε, ξαφνικά άνοιξε την πόρτα του οχήματος για να κάνει βουτιά θανάτου από την γέφυρα του Προφήτη Ηλία μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχόμενων οδηγών.
gr.news.yahoo.com

Άρης Σερβετάλης: Φασιστική η νοοτροπία των πολιτικών της διαπλοκής!Αρης Σερβετάλης: Φασίστες δεν είναι μόνο οι Χρυσαυγίτες, είναι και οι πολιτικοί που πορεύτηκαν και πορεύονται στην απόλυτη διαπλοκή

 «Φασιστική είναι και η νοοτροπία όσων -των πολιτικών κι όχι μόνον- πορεύτηκαν και πορεύονται μέσα στην απόλυτη διαπλοκή, θεωρώντας εαυτούς προνομιούχους. Ολων εκείνων που μας κουρδίζουν καθημερινά για να μας ομαδοποιήσουν σ' ένα μαντρί και να μας ελέγχουν. Το γεγονός ότι πιάστηκαν ένα - δύο άτομα μέσα σ' ένα καθ' όλα διεφθαρμένο οικοδόμημα είναι απλώς στάχτη στα μάτια», συμπλήρωσε.

  http://gr.news.yahoo.com/

 Εστάλη από ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)