Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Οι Anonymous αποκαλύπτονται

Πώς ένας χάκερ μπορεί να είναι πιο ισχυρός από 1.000 πάνοπλους στρατιώτες

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι διαδικτυακοί χάκερ «Αnonymous» αποκάλυψαν τους σκοπούς και τους στόχους τους. 

Σε μια εξαιρετική συνέντευξη στο Σωτήρη Δανέζη και την εκπομπή «Εμπόλεμη Ζώνη», ένα από τα ηγετικά μέλη των Anonymous , με το ψευδώνυμο «Commander X», οποίος συνελήφθη το καλοκαίρι του 2011 από το FBI, εξήγησε ποιος είναι ο σκοπός τους και με ποιον τρόπο δρουν και επικοινωνούν:

«Οι Anonymous είναι αυτό που συμβαίνει όταν οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες τα κάνουν θάλασσα. Έχουμε μέλη στην Ελλάδα και είμαστε υπερήφανοι. Το μήνυμα μας είναι ελευθερία και δικαιοσύνη με κάθε κόστος, τα πάντα χωρίς τη χρήση βίας».

Δείτε απόσπασμα της εκπομπής: 




Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
είναι αξιοσημείωτο πως ένας χάκερ δίνει συνέντευξη σε Ελληνικό κανάλι και μάλιστα στο MEGA. Η παγκόσμια δικτατορία χρησιμοποιεί σαν όργανα τα ΜΜΕ όπου με την κατάλληλη προπαγάνδα περνάνε τις ιδέες στους στον λαό. Οι χάκερ με την παράλληλη κατασκευή διαδικτυακών ιών δημιουργούν την σύγχρονη τρομοκρατία και η τρομοκρατία αντιμετωπίζεται μόνο με αυστηρότερο έλεγχο στον διαδικτυακό χώρο και αναπροσαρμογής της νομοθεσίας. Η πάλη για την ελευθερία και την δικαιοσύνη όπως αναφέρουν οι anonymous γίνεται σκλαβιά και στέρησης της ελευθερίας για τον λαό. Ο εχθρός του συστήματος σήμερα έχει όνομα και αυτό είναι οι anonymous όπως πριν λίγα χρόνια ήταν ο Bean Laden  που με αφορμή τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 επέβαλαν νέους νόμους για τον έλεγχο μας. 
Δεν θα σχολιάσουμε αν οι ενέργειες των anonymous μας βρίσκουν σύμφωνους, αλλά θα αναφερθούμε στο ότι η διαφήμιση τους και οι αναγνώριση τους σαν τρομοκράτες και παράνομους θα δημιουργήσει παγκόσμια ολέθρια αποτελέσματα στην ελευθεριά του διαδικτύου. 
Η ελεύθερη φωνή μας έχει περιορισμένο χρόνο ζωής, το γνωρίζουμε για αυτό οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων προσπαθούμε να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους της μη φίμωσης του διαδικτύου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)