Σελίδες

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Η μεγάλη απάτη του Υπουργού Τουρισμού

 Σχόλιο ιστολογίου:

Διαβάζουμε για όσα ξεστόμισε ο κος Κικίλας, απορούμε σε ποιόν λαό απευθύνεται; ή μήπως είναι άσχετος τελείως για το υπουργείο του;

Ρε Κικίλα σε πήραμε χαμπάρι, πόσα ψέματα σου είπαν να δηλώνεις στα ΜΜΕ;

Μπορεί να έχουμε αυξήσεις στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το 2022, όμως κανένας από αυτούς τους τουρίστες δεν προσφέρει κάτι στη χώρα, ακόμα και το νερό τους το έχουν μαζί τους από το κρουαζιερόπλοιο, που τους παρέχει τα πάντα.

Για πες μας κύριες Υπουργέ, πόσα χρήματα αφήνουν στον Πειραιά; για ποιο υψηλό εισόδημα αναφέρεστε; μήπως για τον μισθό σας;

Ακόμα και τα έσοδα από τα λιμανιάτικα (λιμενικά τέλη για την πρόσδεση του πλοίου) η COSCO τα λαμβάνει, αφού πουλήσατε το λιμάνι του Πειραιά στους Κινέζους. Η Ελλάδα δεν έχει κανένα όφελος, πέρα από κάποια ταξί και ταξιδιωτικές υπηρεσίες μεταφοράς των ταξιδιωτών που έχουν κάνει ειδικές συμβάσεις. 

Κε. Κικίλια άσε τα παραμύθια και έλα στον πραγματικό κόσμο, όχι στον κόσμο του ψεύδους και της πολιτικής απάτης .... 


Κικίλιας: Ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων όλων των εποχών για την Ελλάδα το 2022

κικίλιας-ρεκόρ-αφίξεων-κρουαζιερόπλ

 «Το 2022 θα έχουμε ρεκόρ αφίξεων κρουαζιερόπλοιων όλων των εποχών για την Ελλάδα. Μιλάμε για πολυτελείς κρουαζιέρες με ταξιδιώτες και τουρίστες…

οι οποίοι αφήνουν πολύ υψηλό εισόδημα», δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, σημειώνοντας ότι η έναρξη για την κρουαζιέρα γίνεται στις 5 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι η αύξηση που σημειώνεται στην Βόρεια Ελλάδα αγγίζει το 300% ενώ σημαντική είναι και η αύξηση στον Πειραιά με δεκάδες παραπάνω κρουαζιερόπλοια.

Η φετινή εικόνα για τον τουρισμό κρουαζιέρας διαμορφώνεται με home ports τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, με αύξηση στην Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και σε όλους τους ελληνικούς προορισμούς και με τεράστια ζήτηση, υπερπολλαπλάσια από άλλες χρονιές.

Στέλνουμε μήνυμα σε όλο τον πλανήτη ότι η Ελλάδα θα μείνει ανοιχτή ο υπουργός Τουρισμού έκανε επίσης λόγο για κατακόρυφη αύξηση των προκρατήσεων που παρατηρείται από τις πρώτες μέρες του 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία που του δίνουν οι επαγγελματίες του Τουρισμού.

«Με πολύ κόπο, μάχη και προσπάθεια, το Υπουργείο Τουρισμού, η Κυβέρνηση, οι Περιφέρειες, οι Δήμοι, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, η Marketing Greece, οι Πρεσβείες μας, τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό και όλοι οι ιδιώτες, κάνουμε αυτή την κοινή προσπάθεια», είπε και πρόσθεσε: «Εμείς φροντίσαμε – και τότε είχα την τιμή να με έχει ορίσει ο Πρωθυπουργός Υπουργό Υγείας – να έχουμε ανοιχτή τη χώρα για τον Τουρισμό το 2020 και με την εξαιρετική αντιμετώπιση που είχαμε τότε στην πανδημία, πετύχαμε να κάνουμε rebrand στη χώρα και να θεωρείται η Ελλάδα ασφαλής χώρα και να έχουμε φτάσει το 2021 στα 10,5-11 δις ευρώ έσοδα από τον Τουρισμό, αντί για 5-6 δις ευρώ».

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ό,τι προβλήματα και να υπάρχουν, σε ένα ασταθές ακόμα παγκόσμιο πλαίσιο της πανδημίας, εμείς θα τα ξεπεράσουμε και θα τα καταφέρουμε. Στέλνουμε μήνυμα από τώρα σε όλο τον πλανήτη: η Ελλάδα θα μείνει ανοιχτή, η Ελλάδα θα υποδεχθεί τουρίστες νωρίς, έχω πει οι καλοκαιρινοί προορισμοί από 1η Μαρτίου πρέπει να είναι έτοιμοι. Για αυτό το λόγο κάνουμε σύσκεψη με όλους τους Περιφερειάρχες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού την επόμενη εβδομάδα», τόνισε. ......

Ν.Καζ.

tilegrafimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)