Σελίδες

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Τα παπαγαλάκια σε ρόλο χαφιέ ...

Κορονοϊός - Λαϊκές αγορές: Το αδιαχώρητο στο Ηράκλειο Κρήτης (pics)Είναι γνωστό ότι τα ΜΜΕ ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις, δημιουργούν πολέμους, τρομοκρατούν, και τώρα όλοι απαιτούν να είναι όλοι στο σπίτι, εκπαιδεύοντας τον Ελληνικό λαό στην σκλαβιά, με πρόσχημα την πανδημία που οι ειδικοί αναφέρουν ως μια ήπια μορφής γρίπης. 

Αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και προηγούμενων ημερών για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, αλλά και για να επιβάλλει η ολιγαρχική - φασιστική κυβέρνηση νέα σκληρότερα μέτρα, επειδή έχουμε μερικές δεκάδες ανυπάκουους. 

Κλειστήτε στο σπίτι, μην φοράτε μάσκες, ούτε γάντια, να βλέπετε ειδήσεις, κάθε μέρα να ενημερώνεστε από τον νεκροθάφτη Τσιόδρα για το πόσοι πέθαναν, και πόσοι αρρώστησαν αλλά όχι για τους πόσους έγιναν καλά.
Να ζείτε με το φόβο, να στέλνετε μήνυμα στην κυβέρνηση για την κάθε σας έξοδο, να μην πάτε στην εκκλησία και να μην κάνετε ανάσταση, να μη σουβλίσετε το πασχαλινό αρνί, να μην ταξιδέψετε τις άγιες ημέρες στου γονείς σας στην επαρχία, να εγκλωβιστείτε στις μεγάλες πόλεις και να ξέρετε ότι σας παρακολουθεί ο Μεγάλος Αδελφός, η αστυνομία, τα ΜΜΕ και η σύγχρονη τεχνολογία. Όλα αυτά για να είστε υπάκουα στρατιωτάκια της Νέας Τάξης, να μην σκέφτεστε, επειδή το καλό σας το ξέρει η κυβέρνηση, να μην αμφισβητήσετε την κυβέρνηση, άλλωστε θα δώσουν το μισό μισθό τους οι μισθοφόροι επαγγελματίες, λαμόγια, πολιτικοί, που ξαφνικά σκέφτηκαν την τρίτη ηλικία, ενώ ουδέποτε την σεβάστηκαν.

Οι χαφιέδες με τους τίτλους τους:

Κορονοϊός – Κοσμοσυρροή στον Φλοίσβο: Οι Αθηναίοι αψήφησαν πάλι την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Άδειασαν οι καφετέριες, γέμισαν οι παραλίες (vids)

Κορονοϊός: Κοσμοσυρροή στη Σπάρτη για τον Τζέραρντ Μπάτλερ - Ματαιώθηκε η Λαμπαδηδρομία


και μετά τους νεκρούς μετράνε και τα πρόστιμα:

Χούντα είναι θα περάσει, ή μήπως ο ιός θα παραμείνει και το καλοκαίρι, τώρα που συνηθίσατε στο σπίτι, τι πειράζει να πεινάσετε, θα σας δώσουν ένα πενιχρό επίδομα, επειδή η Ν.Δ. σκέφτεται πριν από εσάς για εσάς....


       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)