Σελίδες

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Πως θα μας μετατρέψουν σε υπολογιστές

Σχόλιο ιστολογίου:
μπορεί αυτή η τεχνολογία να είναι το χάραγμα της Αποκάλυψης του Ιωάννη;
Πιστεύουμε ότι ο χρόνος θα μας αναδείξει τεχνολογίες που θα χαράζουν στο δέρμα μας ηλεκτρονικά κυκλώματα κλπ εργαλεία τα οποία όχι μόνο θα μας ταυτοποιούν αλλά θα περνάνε κι όλα τα οικονομικά μας στοιχεία, θα πουλάμε και θα αγοράζουμε με αυτά και μόνο αυτά ...


Αντισταθείτε στην ηλεκτρονική δικτατορία.


Μπορείς πολύ εύκολα να μετατρέψεις το δέρμα σου, με έναν 3D εκτυπωτή αξίας 400 δολαρίων, ώστε να γίνεις ένα ον ημι-cyborg. Ο εκτυπωτής προχωρά στη μετατροπή σου, τοποθετώντας ηλεκτρονικά κυκλώματα απευθείας πάνω στο δέρμα σου.
Ο εκτυπωμένος αισθητήρας μπορεί να μπει πάνω στο σώμα στρατιωτών στο πεδίο της μάχης και να χρησιμοποιηθεί για να ανιχνεύσει χημικά ή βιολογικά όπλα.
Εκτός από τη χρήση του εκτυπωμένου αισθητήρα ως ηλεκτρονικό κύκλωμα, ο εκτυπωτής είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί για να εκτυπώσει βιολογικά κύτταρα για ιατρικές εφαρμογές, στην επούλωση πληγών ή για τη χρήση μοσχευμάτων σε περιπτώσεις δερματολογικών διαταραχών. Τα ηλεκτρονικά κυκλώματα μπορούν να αποκολληθούν ή να ξεπλυθούν όταν παύουν να είναι αναγκαία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες αυτής της νέας τεχνολογίας 3D εκτύπωσης μόνο με τη χρήση ενός φορητού, ελαφρού εκτυπωτή που κοστίζει λιγότερο από 400 δολάρια», δήλωσε ο κύριος συγγραφέας της μελέτης Michael McAlpine από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

«Φαντάζομαι ότι ένας στρατιώτης θα μπορούσε να βγάλει αυτόν τον εκτυπωτή από ένα σακίδιο και να τυπώσει έναν χημικό αισθητήρα ή άλλα ηλεκτρονικά κυκλώματα που χρειάζονται, απευθείας πάνω στο δέρμα».

«Θα ήταν σαν ένα «μαχαίρι ελβετικού στρατού» του μέλλοντος με όλα όσα χρειάζονται, σε ένα φορητό εργαλείο εκτύπωσης 3D», είπε.




Ο εκτυπωτής, για τον οποίο πολλοί σχολιάζουν ότι θα μπορούσε να μετατρέψει τους ανθρώπους σε ημι-cyborgs, μπορεί να προσαρμοστεί στις μικρές κινήσεις του σώματος κατά την εκτύπωση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κάνει ποτέ λάθος. Οι προσωρινοί δείκτες τοποθετούνται στο δέρμα και σαρώνονται, χρησιμοποιώντας την όραση του υπολογιστή για να προσαρμοστούν στις κινήσεις.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της τεχνικής είναι, ότι χρησιμοποιεί εξειδικευμένο μελάνι από ασημένιες νιφάδες, οι οποίες μπορούν να συγκεντρώνονται και να επικοινωνούν σε θερμοκρασία δωματίου.

Οι ερευνητές εξέτασαν με επιτυχία την τεχνολογία αυτή, εκτυπώνοντας βιολογικά κύτταρα στην πληγή του δέρματος ενός ποντικιού.

Αυτό το μελάνι είναι διαφορετικό από τα άλλα μελάνια 3D εκτύπωσης που χρειάζονται υψηλή θερμοκρασία για να μπορούν να σκληρύνουν (μερικές φορές μέχρι και 100 ° C / 212 ° F) και που θα έκαιγαν το δέρμα. Για να αφαιρέσει τα ηλεκτρονικά, το άτομο μπορεί απλά να αποκολλήσει την ηλεκτρονική συσκευή με λαβίδες ή να την πλύνει με νερό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)