Σελίδες

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Η Ελλάδα κατρακυλάει στο βούρκο - Υποδέχεται έναν δικτάτορα, υπερασπιστή της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας

Ένδεκα Τούρκοι χορευτές παραδοσιακού συγκροτήματος ζήτησαν άσυλο στην Ουγγαρία, όπου είχαν μεταβεί για να συμμετέχουν σε φεστιβάλ.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ένδεκα από τους δεκαέξι χορευτές ζήτησαν άσυλο από τις ουγγρικές αρχές, ενώ οι πέντε μόνο επέστρεψαν στην φυλακή που λέγεται Τουρκία.


Πρόκειται για το συγκρότημα του Συλλόγου Παραδοσιακών Χορών της Άγκυρας (Ankara Kent Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu Derneği), το οποίο συμμετείχε σε φεστιβάλ στη Βουδαέστη.
Το γεγονός έγινε τις αρχές Νοεμβρίου και μόλις σήμερα δημοσιοποιήθηκε στις εφημερίδες της Τουρκίας.

infognomonpolitics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)