Σελίδες

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Μα πόσο μεγάλος ψεύτης είναι ο πρωθυπουργός;

Σχόλιο ιστολογίου:
ο μεγάλος αριστερός "αγωνιστής" κος Τσίπρας φαίνεται ότι είναι γεννημένος ψεύτης ή τα ναρκωτικά που πίνει (και δεν μας δίνει) σύμφωνα με τον Βαρουφάκη, τον έχουν επηρεάσει ζώντας σε ένα δικό του φανταστικό κόσμο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να πείσει πλέον κανένα με τις μπαρούφες που αραδιάζει στα ΜΜΕ.
Ξεκαθαρίζουμε ότι μνημόνιο = δανειακή σύμβαση που για να βγεις απαιτείται να ξεχρεωθεί το δάνειο, επίσης κάθε μέρα μας ανακοινώνουν ότι η Ελλάδα θα βρίσκεται υπό διαρκεί οικονομικό έλεγχο και για πολλά χρόνια.
Απαντάμε στον βλαμμένο ότι "το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;"



Τσίπρας: Νίκη του ελληνικού λαού η έξοδος από το Μνημόνιο

NewsroomHuffPost Greece

«Νίκη για τον ελληνικό λαό» χαρακτηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας την επικείμενη έξοδο της χώρας από το πρόγραμμα το καλοκαίρι του 2018 σε συνέντευξή του στην πορτογαλική εφημερίδα «Diario de Noticias» και σημειώνει ότι «πρόθεση μας δεν είναι να ελαχιστοποιήσουμε μόνο τις συνέπειες της κρίσης και να επιτύχουμε μια καλή έξοδο από το μνημόνιο, αλλά ταυτόχρονα να επιτύχουμε την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και όχι μόνο τη βελτίωση των οικονομικών αριθμών»....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)