Σελίδες

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Νέα ενημέρωση για την πορεία-συγκέντρωση ενάντια στην Ισλαμοποίηση

Πριν λίγες μέρες είχαμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι κεντρικός ομιλητής στην πορεία ενάντια στην Ισλαμοποίηση και τη μετατροπή της Ελλάδος σε ένα απέραντο Hot Spot, θα είναι ο αξιόλογος συγγραφέας, δημοσιογράφος, τουρκολόγος κ.Χειλαδάκης.
Το άρθρο -κάλεσμα του κ.Χειλαδάκη- με τίτλο "Αρκετά! Ο καιρός να αντιδράσουμε είναι μπροστά μας" μπορείτε να διαβάσετε εδώ
Υπενθυμίζουμε ότι η πορεία (με προσυγκέντρωση στη γωνία Αγ.Δημητρίου-Λαγκαδά), θα περάσει από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και το Τουρκικό Προξενείο.

Σήμερα σας ανακοινώνουμε την στήριξη ενός ακόμη ελληνορθόδοξου σωματείου στην πορεία -συγκέντρωση διαμαρτυρίας: ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος για την Ελληνορθόδοξη Παράδοση "Παρακαταθήκη".
Αισίως, έφτασαν τους 8 οι πατριωτικοί και ορθόδοξοι σύλλογοι που στηρίζουν την προσπάθεια του "Ιερού Λόχου 2012"! Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από όλη την Β.Ελλάδα είναι πραγματικά ενθαρρυντικά για μια μεγάλη συμμετοχή.
Σας γνωστοποιούμε και τις 2 νέες αφίσες.

Αξίζει να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του Γ.Γ. του Ιερού Λόχου 2012 στο δικτυακό ραδιόφωνο του "Ελεύθερου Κόσμου".


Απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν την εκδήλωση διαμαρτυρίας, ακόμη και στις πιο επίμαχες. Ξεκαθαρίζει ότι η διαμαρτυρία είναι απολύτως ακομμάτιστη, και καλεί όλους τους Έλληνες να αφήσουν απ'έξω την κομματική τους ταυτότητα και να προσέλθουν μαζικά.


Έλληνα, μην κάθεσαι απαθής. Διέδωσε αλλά κυρίως δώσε ο ίδιος το παρόν. μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σου στο κάλεσμα. Τα ΜΜΕ αν και έχουν ενημερωθεί δεν προβάλουν την διαμαρτυρία. ΕΣΥ θα ενημερώσεις τους φίλους και τους συγγενείς σου.

Διαρκής Ενημέρωση, νέες αφίσες, ανακοινώσεις, εδώ:

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΕΙΓΟΝ: Η Αστυνομία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την συγκέντρωση μας. ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ. ΝΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot. Συγκέντρωση και πορεία 27/3/2016 στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ (άγαλμα Βότση)

    http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2016/03/hot-spot-2432016.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)