Σελίδες

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ 1974: Όταν συγκαλύπτεις προδότες,εσύ πως ονομάζεσαι;

Όταν συγκαλύπτεις προδότες,εσύ πως ονομάζεσαι; Μεταπολίτευση;

Από τον τρόπο που χειρίστηκε η "Δημοκρατία" την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 μετά την προδοσία της χούντας έπρεπε να είχαμε αντιληφθεί που το πάνε και που θα μας φθάσουν οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης και δεν μιλάμε μόνο για την πλήρως κατεστραμένη εθνική μας οικονομία, υπάρχουν και οι "ατυχείς" χειρισμοί στα εθνικά μας θέματα,δυστυχώς κινδυνεύουμε με εθνικό ακρωτηριασμό..


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μια φωνή αγανάκτησης αυτή του πρόεδρου του συλλόγου "Βετεράνοι Κύπρου 1974" κ. Νίκου Αργυρόπουλου (από παλιότερη εκδήλωση για την τουρκική εισβολή) ενός από τους  προδομένους πολεμιστές της εποχής εκείνης, προδομένους και από τους στρατιωτικούς και από τους πολιτικούς..


Rafail.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)