Σελίδες

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ο Σ.Ξηρός επικαλείται την αποκάλυψη του Ιωάννη και αρνείται το βραχιολιάκι-Εξαλλη η Ντόρα

Ο έγκλειστος για συμμετοχή στη 17Ν Σάββας Ξηρός δήλωσε την Πέμπτη πως δεν πρόκειται να δεχθεί το ηλεκτρονικό βραχιολάκι επιτήρησης για θρησκευτικούς λόγους επικαλούμενος την Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Σκληρή και αιχμηρή είναι η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στον καταδικασμένο για συμμετοχή στη 17Ν που ήρθε μέσω Twitter.

«Το ού φονεύσεις δεν το είχε μάθει ο άνθρωπος με τις θρησκευτικές ευαισθησίες;», σχολιάζει η βουλευτής της ΝΔ.

tilegrafima.gr 



Σχόλιο ιστολογίου:
Είναι φοβερό να ακούμε από το στόμα ενός δολοφόνου – τρομοκράτη να αρνιέται την «ελευθερία» που θα του έδινε το ηλεκτρονικό βραχιολάκι για θρησκευτικούς λόγους. Φαίνεται ότι και οι τρομοκράτες έχουν  την αίσθηση του τι σημαίνει να σου βάζουν βραχιολάκι αντίθετα με όσους το υποστήριξαν και μάλιστα από μια κυβέρνηση αριστερών και που αυτή η επιλογή του την ξευτιλίζει ολοκληρωτικά.
Ο Σ. Ξηρός μας δείχνει ότι η ελευθερία επιλογής του προς την Ορθόδοξη εκκλησία, αναδεικνύει την αληθινή μετάνοια των πράξεων του, κάτι που η Ντόρα Μπακογιάννη κυριευμένη από μίσος δεν θα μπορούσε να καταλάβει ποτέ και ουδέποτε να συγχωρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)